Fortnite: Minden a játékban található fénykardokról

Fortnite: Minden a játékban található fénykardokról

Megmutatjuk merre találod a fénykardokat, és hogyan használd őket.

A tegnapi 20.30-as frissítés során visszakerültek a lightsaberök a játékba több más Star Wars tartalommal egyetemben. Az elkövetkezendő időszakban – a vaultolásukig – ezek a fegyverek fogják uralni a Battle Royale-t, ezért nem árt összeszedni, hogy pontosan mit is tudunk róluk. 

Az előző megjelenésükkel ellentétben, most nem külön nekik létrehozott ládákból szerezhetőek be, hanem bárhol találkozhatunk velük a padlón. Mivel viszonylag kis tárgyakról van szó, könnyen eltéveszthetjük őket, de a körülöttük lévő aranyfény kellően figyelemfelhívó. 

A fénykardokkal lehetőségünk van támadni, és védekezni is egyaránt. A támadás során az első két vágás 40-et, a harmadik pedig 3x20-at – azaz 60-at – sebez. Ez azt jelenti, hogy egy nem maximális életerővel és pajzzsal rendelkező játékost, nagyon hamar kiiktathatunk vele.

A karddal képesek vagyunk védekezni is. Ilyenkor a fénykardot a testünk elé tartva, kivédhetjük a felénk süvítő lövedékeket, ezzel igazából sebezhetetlenné téve magunkat – eközben nagyobb és gyorsabb ugrásra vagyunk képesek minden irányba. Bizonyos számú elhárított találat után, pár másodpercig képtelenek vagyunk újból védekezni, ilyenkor vagyunk a legsebezhetőbbek. 

Ha egy lightsaberrel rendelkező játékos ránk támad, a legjobb megoldás ha egy gyorstüzelő fegyverrel amilyen hamar csak lehet ellehetetlenítjük a védekezését. Ezután már egy átlagos erősségű tárggyal is hamarabb okozhatunk neki végzetes mennyiségű sebzést mint az illető a fénykardal. 

Összességében nagyon erős ez a Star Wars item de a megfelelő stratégiát alkalmazva, képesek lehetünk legyőzni a tulajdonosát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Használod a fénykardot a játékban?

  • 71 %
  • 14 %
  • 14 %