Truve: „Csapatként kell gyakorolnunk és fejlődnünk”

Truve: „Csapatként kell gyakorolnunk és fejlődnünk”

Egy elképesztő finálét játszott az iPon Esport és a Rapid Ninjas a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H tavaszi minor kupájában, a virtuális trófeát végül előbbi együttes játékosai emelhették fel.

Dupla hosszabbítás, elképesztő védekezések, remek támadások, meccspontok itt és ott is. Röviden így lehetne összefoglalni azt az elképesztő három órát, amely lezárta a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H tavaszi minor kupáját. A mindent eldöntő Bo3-as szériában végül 2-1-re az iPon Esport diadalmaskodott a Rapid Ninjas felett úgy, hogy két meccspontja is volt hussaRéknak. Az őrületes finálé után Bozsó "Truve" Péter, az iPon Esport csapatkapitánya válaszolt interjúkérdéseinkre.

Mennyire tetszett nektek a minor kupa Bo3-akra épülő formátuma?

„Nekünk tetszett a Bo3-as formátum, mivel így a kisebb csapatok több esélyt kaptak. Nem történhet meg az, hogy becsúszik egy random vereség, ha csak kicsit rosszabban kezd az egyik csapat, ami az azonnali kiesést jelenti.”

Elképesztő finálét játszottatok a Rapid Ninjas ellen, volt minden, amit a nézők kívánhattak. Mennyire vett ki belőletek sokat az első meccs, ami 38 körig tartott?

„Nem tudom, hogy a csapatból a többiek, hogy élték meg pontosan, de engem csak jobban felhype-olt az első game.”

Az utolsó utáni pillanatokban hussaRéknak több meccspontjuk volt, azonban nem tudtak élni a lehetőséggel. Hogyan éltétek meg belülről a harmadik meccs utolsó köreit?

„Igazából nem is gondoltunk arra, hogy mi az állás, körről körre játszottunk, jobban fel voltunk pörögve, mint általában, de ezenkívül semmi különös nem volt.”

Ti vagytok a címvédők, ez azt jelenti, hogy a nyári minor kupán ugyanezt az iPon Esport összeállítást láthatjuk majd?

„Jelenleg nem tervezünk cserélni, meg vagyunk elégedve oukival és ryával, csapatként kell gyakorolnunk és fejlődnünk.”

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted az iPon Esport megnyeri a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H nyári minor kupáját is?