A Vitality Dallasban is túl nagy falat volt a MOUZnak

A Vitality Dallasban is túl nagy falat volt a MOUZnak

Többek között G2 vs Vitality kiesési rangadóval folytatódik ma este az IEM Dallas, miután a francia-dán ötös legyőzte és kiejtette torzsiékat a versenyből.

Tegnap este folytatódott az IEM Dallas, ahol az A-csoport alsó ágán a G2 és a Vitality, a B-csoport felső ágán a FURIA és a BIG jutottak be a döntőbe. Ez azt is jelenti, hogy búcsúzik a Texas állambeli versenytől az Astralis, a Complexity, az Imperial, valamint torzsi és a MOUZ.

Az A-csoportban először a MOUZ és a Vitality csaptak össze. Infernon indult a mérkőzés, itt JDC és ZywOo remekeltek egyik-másik oldalon, valamint dexter is odatette magát a B-lerakó környékén. A félidő utolsó körében JDC hozott össze középen egy szép triplát, aminek köszönhetően 8:7-es vezetésre tettek szert. A pisztolykör is a MOUZé lett, így egészen 11:7-ig mentek, de a Vitality fegyveres körei megfordították az erőegyensúlyt, dupreeh és ZywOo remek játékával 15:11-re fordították meg a meccset. A MOUZnak innentől csakis a hosszabbítás lehetett a cél, de a rendes játékidő utolsó körét már nem tudták megnyerni, így 14:16-ra kikaptak.

Mirage-on a Vitality támadásairól szólt az első félidő, 11:4-es előnyt kovácsoltak misutaaa és Magisk erős szereplésének köszönhetően. A térfélcserét követően a MOUZ elhozta a pisztolyt és a következő két kört, de a fegyveres körökben a francia-dán ötös védelmén nem tudtak áttörni, ezért öt körön belül véget is ért a meccs, 16:7. A szériát összesítésben tehát 2-0-ra nyerte a Vitality, a MOUZ kiesett a versenyről.

A nap további eredményei: A Liquid simán kiejtette az Imperialt (Overpass 16:9, Mirage 16:9), a NIP pedig a Complexityt (Vertigo 16:9, Overpass 16:12); Az Astralis és a G2 kiesési rangadója minden volt, csak egyszerű nem, de végül a hárompályás ütközetből NiKoék jöttek ki győztesen (Nuke 16:5, Dust2 10:16, Vertigo 16:10); A BIG legyőzte az MIBR-t a felsőágon, ezzel elérve a csoport döntőjét és a rájátszást (Mirage 22:18, Nuke 16:4), a FURIA pedig a Cloud9 ellen hozta össze ugyanezt a teljesítményt (Vertigo 16:9, Mirage 16:13).

KÖZVETÍTÉS

Kövessétek élőben, magyar nyelven az IEM Dallas versenyét 17:00-tól az Esport1TV kínálatában vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén! Ma este két alsóági mérkőzést, a Cloud9 vs NIPet és a G2 vs Vitalityt, valamint egy felsőági döntőt, a FURIA vs BIGet hozzuk el nektek az alábbi menetrend szerint.

MENETREND

Június 1. - szerda

A-csoport
21:30 - G2 vs Vitality (Bo3)

B-csoport
18:00 - Cloud9 vs NIP (Bo3)
01:00 - FURIA vs BIG (Bo3)

Borítókép: HLTV/theMAKKU

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!