Akciófigyelő: Ingyenes a Far Cry 4, így szerezheted meg

Akciófigyelő: Ingyenes a Far Cry 4, így szerezheted meg

Egy hónapon keresztül ingyen húzhatod be a Far Cry 4 videójátékot.

Ismét egy remek videójátékra csaphattok le a Twitch, az Amazon Prime Games és a Ubisoft együttműködésének jóvoltából. Limitált ideig, pontosan egy hónapon keresztül nem kell fizetnetek a Far Cry 4-ért, a legendás széria egyik legjobb epizódjáért. Az Epic Games Store nagy dobásai mellett (jelenleg is ingyen van az EGS-en a Bioshock: The Collection) érdemes figyelni a Prime Gaminget is, ugyanis itt is voltak a múltban olyan ingyenes címek, mint a Battlefield 1, a Battlefield 5 és a Dead Space 2.

Ingyenes Far Cry 4 Standard Edition lépésről lépésre

  1. Ha már rendelkezel Amazon Prime előfizetéssel, akkor egyszerűen látogass el a játék oldalára és néhány kattintás után máris tiéd a kód!
  2. Ha nem rendelkezel Amazon Prime előfizetéssel, akkor új e-mail-címmel 7 napig teljesen ingyen kipróbálhatod minden előnyét, így az ingyenes Prime tartalmakat is!
  3. Látogass el a játék oldalára, kattintsd a "Try Prime" gombra és regisztrálj be a 7 napos Prime próbakörre!
  4. Július 1-jén lejár az akció, addig tudod csak a kódot megkaparintani a Far Cry 4 Prime oldalán!
  5. A kódot július 30-áig tudod aktiválni Ubisoft Connecttel, utána érvényét veszti!
  6. Ne felejtsétek el lemondani a 7 napos ingyenes próbát az Amazon fiókotokban, különben automatikusan levonja a következő havi díjat a 8. napon!

Kösd össze a Prime Gaming fiókod a Ubisoft Connecttel, majd irány a Himalája, döntsd meg Pagan Min uralmát a lázadókkal együtt még ma!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha Far Cry játékkal?