BP5, ONYX és IEM Dallas mérkőzések az Esport1TV mai kínálatában

BP5, ONYX és IEM Dallas mérkőzések az Esport1TV mai kínálatában

IEM Dallas és CEE Champions rájátszással, valamint Y-Games PRO Series csoportkörös mérkőzéssel jelentkezünk ma délutántól késő estig zajló adásainkban. Íme minden tudnivaló.

Egy nap pihenő után folytatódik az IEM Dallas, ahol a G2, a FURIA, a FaZe és a Cloud9 fognak játszani a negyeddöntőkben, a győztesek pedig az ENCE és a BIG ellen készülhetnek holnapra az elődöntőkre. Emellett az európai regionális versenyek sem állnak meg: a Budapest Five a koszovói X ellen játszik a CEE Champions negyeddöntőjében, az ONYX pedig a Cryptova ellen a Y-Games PRO Series csoportkörében.

IEM Dallas

Dallasban elérkezett a rájátszás ideje, a 16 fős mezőnyből már csak 6 csapat maradt versenyben. A FaZe és az ENCE az A-csoport felső ágán meneteltek a továbbjutásig, ám az egymás elleni mérkőzésen snaxnak köszönhetően az ENCE nyert és ugorhatott az elődöntőbe. A harmadik helyet az alsó ágról menetelő G2 szerezte meg, akik kiejtették útközben az Astralist és a Vitalityt is. A B-csoport a FURIAról és a BIGről szólt, utóbbi az elődöntőbe jutott egymás elleni mérkőzésükön nyújtott teljesítményük miatt. Az alsóág királya a Cloud9 lett, akik ehhez a NIPet és a Liquidet tették félre az útból.

Ma este két negyeddöntővel, holnap az elődöntőkkel, vasárnap a döntővel jelentkezik élő, magyar nyelvű közvetítéssel az Esport1TV Twitch-csatornája  – az E1 pontokért pedig ide érdemes kattintani – az alábbi menetrend szerint:

Június 3. - péntek
20:00 - G2 vs FURIA
23:30 - FaZe vs Cloud9

Június 4. - szombat
18:00 - ENCE vs G2/FURIA
21:30 - BIG vs FaZE/Cloud9

Június 5. - vasárnap
18:00 - döntő

CEE Champions

A Budapest Five a remek csoportkörös szereplés után a top 16-ban megverte az AFTERPARTY nevű litván mixet, ma délután pedig a koszovói, gejmzillával játszó X ellen lépnek szerverre, immáron a Bo3 negyeddöntőben. A BP5 kilátásai igen jók, de egy kis bíztatás nem fog ártani nekik, ezért érdemes lesz bekapcsolódni az esport3tv Twitch-csatornára az élő, magyar közvetítésért az alábbi időponttól:

Június 3. - péntek
16:30 - Budapest Five vs X

Y-Games PRO Series

A BP5 már befejezte a csoportkörös szereplését ezen a versenyen, 3-4-es összesített állással biztosították a helyüket a Play-In szakaszban. Az ONYXnak is biztosan megvan már ez az eredmény az ENTERPRISE kizárása után, de két meccsük még hátra van – ebből egyet ma játszanak. Győzelmekkel még akár a csoport első helyére is pályázhatnak matematikailag, bár a BIG Academy tűnik itt a befutónak. Ha kíváncsi vagy, hogyan muzsikál az új felállás, miután Kamion a kispadra került és átvette a helyét a kezdőben a német pr1metapz, akkor csak ajánlani tudjuk az esport3tv Twitch-csatorna élő, magyar közvetítését a mai fordulóról:

Június 3. - péntek
21:30 - ONYX vs Cryptova

Borítókép: HLTV/theMAKKU

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!