Cserél az ONYX: Kamion kispadra került!

Cserél az ONYX: Kamion kispadra került!

A német pr1metapz veszi át Kamion helyét az ONYX kezdőjében, miután a magyar játékost a kispadra tette a szervezet.

Kamion azonnali hatállyal a kispadra került az ONYX felállásában – jelentette be a szervezet tegnap délután. A magyar játékos helyét a német pr1metapz veszi át a kezdőben, aki már a tegnapi ESEA Advanced mérkőzésükön debütált.

Kamion januárban, az ONYX új felállásával együtt csatlakozott a szervezethez bodito, coolio, msN és sl3nd társaságában. Azóta számtalan online, nemzetközi versenyen vettek és vesznek is részt, legutóbb éppen a Magyar E-sport Válogatott CS:GO válogató eseményén nyertek, ezzel elérve, hogy Magyarországot képviselhessék az EB-selejtezőkön.

A mostantól Kamion helyén játszó pr1metapz egy 21 éves német játékos, aki az SSP nevű nemzeti csapatban játszott legutóbb, de tavaly nyártól fél éven át tagja volt a BIG Academynek, akikkel harmadik helyet ért el a WePlay Academy League első szezonjában, illetve negyedik helyet a második szezonban.

Az ONYX felállása

Boda „bodito” Patrik
Fercsák „coolio” András
Török „msN” Norbert
Hevesi „sl3nd” Henrich
Luca „pr1metapz” Voigt

Jurus „Kamion” Zsolt (kispadon)

Az új felállás tegnap este debütált, ahol kikaptak a román Infinite Gamingtől 10:16-ra. Az eredmény után 5-5-re állnak a ligában, a 97 csapatos mezőnyben ez 39. helyezést ér jelenleg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!