18

Elmúltál már 18 éves?


/

TippmixPro CS:GO Masters: A továbbjutásért játszik ma a Plague és a Honvéd

Szerintetek melyik csapat szerzi meg ma este a 3. továbbjutást érő helyet?

Két biztos résztvevője már van a 2022-es TippmixPro CS:GO Masters rájátszásának. Az ONYX és a Békéscsabai E-sport Egyesület a felső ágról, hiba nélkül lőtte ba magát a playoffba, míg a PTE PEAC és az iPon Esport már nem küzdhet tovább, ők már kiestek.

További négy csapat van még játékban az utolsó továbbjutást érő helyekért. Ma este is ez lesz a tét, két alakulat a Team Plague és a Lenovo Legion Honvéd lép majd szerverre, de csak egyikük örülhet a meccs végén. A vesztes kiesik, a nyertes viszont bejut a legjobb négy közé a rájátszásba.

Ezt a mérkőzést már szinte láthattunk egyszer. Május közepén, az A-csoport felső ágán már találkozott a két csapat és akkor bizony a Plague bizonyult erősebbnek, talán a szurkolók nagyobb százalékának meglepetésére. Gevvéék akkor esélyt sem adtak az LLH-nak, 3-0-ra nyertek ellenük, ám később az ONYX már túl nagy falatnak bizonyult és ők is alsó ágra estek.

SHIFTZZZék már túl vannak egy alsó ági meccsen. A PTE PEAC csapatát fogadták az A-csoport alsó ágának első találkozóján és ha nem is hibátlanul, de magabiztosan tudtak nyerni ellenük. 3-1-es LLH-győzelmet hozott a mérkőzés, ezzel az eredménnyel pedig alighanem ma is kiegyeznének. Hibázni már nem lesz lehetőségük, az eddigi talán legfontosabb meccs előtt áll mindkét csapat, hiszen ezen az összecsapáson áll vagy bukik a rájátszás számukra.

Ahogy mindig, úgy most is élőben követhetitek a mérkőzést. 17:00-tól lehet majd gyülekezni az esport1tv Twitch csatornán és az Esport1.hu beépített, pontgyűjtő felületén is, a meccs pedig 18:00-kor kezdődik, ezúttal leskisson és STRICKEN tolmácsolásában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a mai meccset?

  • 0 %
  • 0 %
  • 20 %
  • 80 %
  • 0 %
  • 0 %