Saját orgot indít JW és flusha, feltámasztották az EYEBALLERSt!

Saját orgot indít JW és flusha, feltámasztották az EYEBALLERSt!

Az EYEBALLERS név alatt számtalan legenda megfordult a játék korábbi változataiban, 2004-ben CPL Summert is nyertek.

Egy klasszikus brand feltámasztásával, EYEBALLERS néven indít saját e-sportszervezetet JW és flusha. A háromszoros Major-bajnok duó terve szerint az eredetileg 1998-tól Counter-Strike-ban és Quakeben aktív szervezet újranyitásával „ismét büszkévé tehetjük a svéd rajongókat” – nyilatkozta JW, aki egyébként az EYEBALLERS CEO-ja, azaz ügyvezető igazgatója is egyben. A bejelentés négy hónappal azután érkezett, hogy JW egy interjúban beszámolt a helyi mezőnyük megmentésével kapcsolatos terveiről.

Az EYEBALLERS név alatt több svéd legenda játszott CS 1.6-ban: THREAT, Gux, vilden és archie is reprezentálta őket egy időben. A szervezet legnagyobb sikere pedig a 2004-es CPL Summerön volt, melyet megnyertek. JW és flusha a történelem miatt döntöttek úgy, hogy megveszik ennek a márkának a jogait a korábbi tulajoktól és egy teljesen svéd CS:GO felállást hoznak tető alá. A két Major-bajnok mellett az eddigi Hellslayers nevű mixük játékosaival indul az org, azaz Sapec, SHiNE és Svedjehed is velük maradnak. Egyelőre nincs tervben a piacra lépésük más játékokban.

A célokról és a sikerük méréséről flusha úgy nyilatkozott, „vagy visszatérünk az élvonalba, ami a végső célunk, vagy legalább segítünk néhány fiatal svéd tehetségnek olyan ajánlatokat találni, amivel a nagy ligákban is lesz lehetőségük játszani”. Az EYEBALLERS három szponzort is talált az induláshoz: a JBL Quantum, a Peas of Heaven és a Bitskins támogatja majd a csapatot céljaik elérésében. JW-ék a mai napon debütálnak az új név alatt egy lokális LAN-on, a Svenska Elitserien tavaszi döntőjén.

Az EYEBALLERS felállása

Jesper "⁠JW⁠" Wecksell
Robin "⁠flusha⁠" Rönnquist
Anton "⁠Sapec⁠" Palmgren
Casper "⁠SHiNE⁠" Wennerberg
Leo "⁠Svedjehed⁠" Svedjehed

Borítókép: EYEBALLERS

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!