MEV CS:GO: Nem lehetett megálljt parancsolni az ONYXnak!

MEV CS:GO: Nem lehetett megálljt parancsolni az ONYXnak!

Véget ért a Magyar E-sport Válogatott CS:GO válogató eseménye: az ONYX nyerte meg a négycsapatos kupát!

A Magyar E-sport Válogatott CS:GO válogató eseményének döntőjében az ONYX domináns játékkal, két pálya alatt kerekedett felül a Békéscsabai E-sport Egyesületen, ezzel 250 000 forintot bezsebelve. Mögöttük megosztott harmadik helyen végzett az Illés Akadémia Spirit és a Lenovo Legion Honvéd.

ONYX vs BEE döntő

A vétó során a csapatok Overpasst, Mirage-t és Infernot hagyták bent. Overpasst a BEE választotta, így az előnytelenebb T-oldalon kezdhették a pályát. Az ONYX ezt kihasználva nagyon erős védelmet tett le az asztalra, miután a szorosabb körökből is gyakran győztesként távoztak. Az első félidő végére 11:4-es előnyt hoztak össze coolioék, a mérkőzést innenstől a zsebükben érezhették és ennek megfelelően játszottak a pisztolykörben, majd az azt követőekben is. 4:13-nál vásárolhattak először a védők, a korai kontaktokból szinte sértetlenül jöttek ki és megszerezték ötödik körüket - indulhatott a hegymászás, avagy a visszatérés. Öt kört hoztak ezzel együtt zsinórban a 9:13 eléréséhez, de az ONYX ismét utat talált magának egy A-támadással, ezzel megszerezve a 14. körgyőzelmüket. A következő körben nem volt választása a Békéscsabai E-sport Egyesületnek, full ecozniuk kellett. Ezt majdnem meg is nyerték az USP-ékkel, így igen drága kör lett belőle az ONYX oldalán, de ez már úgy tűnt, nem fog számítani, mert meccsponthoz értek. Az ONYX-nak így hat esélye volt arra, hogy befejezzék a pályát, sl3nd pedig úgy döntött az 1v2 afterplant során, hogy ennek itt és most véget is vet a BEE minden próbálkozása ellenére – 16:9-cel, pályaelőnnyel érkezhettek a következő pályára.

Mirage-on a BEE pisztolykörös győzelmét azonnal megbosszulta az ONYX, a korai patthelyzetből is ők tudtak óriási léptekkel, meggyőző T-oldallal haladni a cél felé, 12:2. Az első félidő során ugyan voltak szorosabb körök, de Fortuna ezúttal elpártolt a Békéscsabai E-sport Egyesület oldaláról – egyetlen ilyen kört sem sikerült a maguk javára fordítani. A félidő utolsó körében sikerült a BEE-nek megszereznie harmadik körét, de Overpasshoz hasonlóan hatalmas hátrányban találták magukat, ráadásul a T-oldalon. Egy visszatérés innen ritka teljesítménynek számít, mert egyetlen pisztolykörrel eldőlhet a pálya végkimenetele, de ezt elhozta a BEE. Az ONYX erre az első félidőben látott force-körhöz hasonló reakciót adott, ismét sikerrel, 13:4. A BEE-nek nem volt más választása, újabb kört kellett átengedjenek eco miatt, 14:4. Az eredményjelzőt látva a csapat egy rendkívül felemás vásárlásra adta a fejét, afféle most vagy soha kör jött, de a Mac-10-ek nem tudták felvenni a versenyt a CT-k jobb eszközeivel, 15:4. Az utolsó körben nest maradt nagyon hirtelen 1v2-ben, coolio pedig annyi teret sem adott neki, hogy átgondolja lehetőségeit, így 16:4-nél 2-0-ra megnyerték a szériát és a Magyar E-sport Válogatott CS:GO válogató eseményét!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!