Coach buggal csalt, most a 15 fős EG-projekt feje lesz valens

Coach buggal csalt, most a 15 fős EG-projekt feje lesz valens

Az EG két héttel ezelőtt jelentette be, hogy leigazolják a korábban támogatás nélkül játszó Party Astronauts és Carpe Diem játékosait, ezzel egy 15 fős felállást kialakítva – ennek lesz a feje valens.

Soham „valens” Chowdhury lesz az Evil Geniuses CS:GO divíziójának atlétikai igazgatója – jelentette be ő maga. Valenst a legtöbben a Major-győztes Cloud9 edzőjeként ismerhetik, de az év elején azzal került a hírekbe, hogy visszaélt a coach bug free roam változatával, amellyel szabadon repkedhetett a pályán hivatalos meccsen. Két és fél éve dolgozik az EG-vel, ezidáig az adattudományos részleg vezetője volt.

Valenst a HLTV faggatta ki arról, hogy az új pozíciója pontosan mit is fog jelenteni a gyakorlatban: „Azt gondolom, ez egy nagyon hangzatos cím egy lényegében általános menedzser számára, akinek van tapasztalata abban, hogyan lehet bevonni az adat oldalát is a dologba. Szorosan együtt fogok működni az adattudományi csapattal, akiket vezettem eddig, de tipikus GM [general manager] feladataim is lesznek, például új játékosok után kutatás és a jelenlegi játékosok megfelelő értékelése.”

Az EG két héttel ezelőtt jelentette be, hogy leigazolják a korábban támogatás nélkül játszó Party Astronauts és Carpe Diem játékosait, ezzel egy 15 fős felállást kialakítva. A tervek szerint 2023-ra fluiddá válhat a csapat, ami azt jelentené, hogy különböző kihívásokra más és más összetételű, kicserélhető játékosokkal tudnak reagálni.

Borítókép: HLTV

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!