apEX leoltotta a COD profikat a célzás rásegítés miatt

apEX leoltotta a COD profikat a célzás rásegítés miatt

Egy Dexertonak adott interjúban nem kímélte apEX a Call of Duty-t és a profi játékosokat sem.

A Vitality jelenleg a BLAST Premier tavaszi döntőjén játszik Lisszabonban, ahol a Dexerto készített vele egy interjút. Ebből tegnap este egy részletet már közzétettek, amiben apEX, a francia-dán csapat irányítója a Call of Dutyt és a profi játékosokat kritizálja meglepően szórakoztató módon, kevésbé magvas gondolatokkal. Elmondása szerint csupán poén volt az egész, de a rajongók azonnal ugrottak a horogra és több amerikai COD-személyiség reagált az elhangzottakra.

A tömör, mindössze 14 másodperces klipben apEX a következőket mondja: „Call of Duty. A játékosoknak, professzionális játékosoknak egyfajta aimbotja van a játékban, hogy segítsen nekik a lövésben. Ugyan már srácok, gyertek egy igazi játékba talán! »A célzásom annyira jó!« Igen, segítséggel.”

A Call of Duty League rajongói azonnal megtámadták apEXet a kommentszekcióban az elhangzottakért. A cikk írásának pillanatáig közel négyszáz retweet, kétszáz idézés és ugyanennyi komment, valamint ötezer kedvelés érkezett az eredeti posztra. Az emberek egy része azért szólt hozzá, mert nem ismerik apEXet, egy másik része azért, mert szerintük nincs joga véleményt formálni a játékról. De sokan inkább azért, mert szerintük egyáltalán nem olyan egyszerű a játék, mint ahogyan a francia felvázolta és bizonyára jól ki is kapna a kontrolleres játékosoktól benne. 

A profik közül reagált a New York Subliners játékosa, Clayster, aki egyértelműen poénként értelmezte az egészet és igazat is adott apEXnek abban, hogy a játék céloz helyettük. A FaZe egyik vezető egyénisége, Blaze is hozzászólt, szerinte „a dühös francia ember egy kicsit indokolatlanul állt elő ezzel, de nem lehet leszólni érte, elég legendás e-sportolói karriert futott be”.

Nem ez volt az első alkalom, hogy apEX leszólt egy játékot. Egy évvel ezelőtt a Valorantot nevezte nemes egyszerűséggel „shitlorantnak”, amikor egy korábbi csapattársa, ALEX karrierlehetőségeiről beszélt a HLTV Confirmed podcaston.

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!