Fortnite: Végre jön a Juice WRLD skin?

Fortnite: Végre jön a Juice WRLD skin?

Egyre több jel mutat erre.

Ahogy arról már egy korábbi cikkben beszámoltunk, a tragikusan fiatalon elhunyt rapper, Juice WRLD  Jarad Anthony Higgins – menedzsere szeretné, hogy a zenész kinézetet kapjon a Fortnite-ban. Ez a hír nagyon megosztotta a közösséget. Egyesek szerint hatalmas öröm lenne az ő karakterével játszani, míg másokat inkább felzaklatott a bejelentés, és szerintük méltatlan húzás. 

Hónapokon át csend volt a témában, azonban most az új season kezdete óta ismét felmerült Juice neve köszönhetően annak, hogy hamarosan megjelenik a The Party Never Ends" című albuma, a menedzsere pedig újra közzétette egy, a Fortnite-nak szánt régebbi üzenetét, amely úgy szólt, hogy „Mindjárt itt az ideje elkezdeni a bulit". Ezenfelül megkérdezték arról, hogy valóban lesz-e együttműködés, amire a titoktartásra hivatkozva nem válaszolt.

Ezek az események bőven elegendőek lehetnek ahhoz, hogy előkészítsék a skin érkezését, és a rajongók szert tehessenek Juice WRLD kinézetére. Ha megvalósul, ez lesz az első posztumusz együttműködés a játékban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted legyen Juice WRLD együttműködés?

  • 67 %
  • 0 %
  • 33 %