Fortnite: Minden az új fegyverről – Ripsaw Launcher

Fortnite: Minden az új fegyverről – Ripsaw Launcher

Egy igazán különleges tárgy vált elérhetővé.

A Fortnite fegyverarzenálja folyamatosan változik, azonban legtöbbször a megszokott sémák mentén. Ritkán fordul olyan elő mint a mai napon, hogy egy teljesen új kategóriába tartozó tárgy kerül be a játékba. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, négy olyan fegyverről tudunk, amelyek még ebben a seasonben biztosan megtalálhatóak lesznek a szigeten. Ezek közül meg is érkezett az első – talán legkülönlegesebb –, ami nem más mint a Ripsaw Launcher.

A 21.10-es frissítés elhozta nekünk ezt a fegyvert, amely jelenleg a Logjamtől északra lévő gyárban szerezhető be. Segítségével pengéket lőhetünk ki, amik teljesen feltöltött állapotban nagy sebességgel 10 másodpercig képesek áthaladni az építményeken, miközben azokra 25, a játékosokra 60 és a járművekre pedig 100-at sebeznek. Az újratöltési ideje 3,5 másodperc. Az alábbi videó tökéletesen szemlélteti a szerkentyű működését.

A felvételekből azt lehet leszűrni, hogy az építős módban a bedobozolt játékosok ellen, a Zero Build játékmódokban pedig a tereptárgyak mögött bujkáló versenyzők ellen lehet a leghatásosabb. Mindenképpen hasznosnak bizonyulhat ezzel indítani a harcokat, hogy amíg az ellenfél a fedezékének a megtartásával van elfoglalva, mi könnyedén megsebezhessük, kihasználva a rombolás pillanatát.

Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy sok játékost örömmel tölt el egy ilyen különlegesség bekerülése. Az pedig, hogy milyen erősnek bizonyul, az elkövetkezendő napokban kiderül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Mi az első benyomásod a fegyverről?

  • 0 %
  • 40 %
  • 30 %
  • 0 %
  • 30 %