Megérkezett a nyári nagy Steam Sale!

Megérkezett a nyári nagy Steam Sale!

Óriási leárazások várhatóak.

Megérkezett a gamerek egyik legfontosabb eseménye az év során: a Steam Summer Sale! Július 7-ig majdnem két teljes héten át úszkálhatunk a jobbnál jobb játékok nagyobbnál nagyobb leárazásaiban. Mindenkinek, aki szeret videojátékokkal játszani, érdemes lehet körülnézni a piacon, mert valószínűleg talál olyan ajánlatot, ami megtetszik neki.

A szezonális leárazások széles választékot kínálnak, ahol egészen friss és nagy játékokat is akciósan megvásárolhatunk. A nyári ráadásul a téli mellett a legnagyobb ilyen börze. Azonban pont emiatt ajánlott előtte készíteni egy kívánságlistát, hogy mit szeretnél megvásárolni, így kisebb eséllyel veszel meg olyan címeket, amire valójában nincsen szükséged.

Érdemes lehet a kisebb tartalmak között is szétnézned. Ilyen leárazások alkalmával a DLC-k, és a kisebb indie játékok nagyon kedvező árcédulát kaphatnak, amire ilyenkor le lehet csapni. Valamint ha egy játék egy sorozat része, nézz körbe a csomagok között, mert lehet, hogy az összes játékot megkaparinthatod nem sokkal több pénzért, mint az egyes címeket önmagában.

Várod már a Summer Sale-t?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tervezel vásárolni leárazott játékot a Steam Sale-n?

  • 41 %
  • 59 %