HUNESZ FIFA Masters: Nagy csata várható a végső helyekért az utolsó pontgyűjtő versenyen

HUNESZ FIFA Masters: Nagy csata várható a végső helyekért az utolsó pontgyűjtő versenyen

A korábbi Xbox győztes akár le is maradhat most még a júliusi fináléról és a mezőnyöket elnézve ezen kívül is lesz csata a továbbjutást illetően.

Ezen a szombaton tartják meg a HUNESZ FIFA Masters powered by K&H utolsó zárt, pontgyűjtő kvalifikációját és bár a ranglista alapján a legtöbben mondhatni biztonságban vannak, de néhány játékosnak igyekeznie kell, ha biztosítani akarja a helyét a júliusi fináléban. Többek között nagyot kell hajráznia a 2020-as Xbox bajnoknak is, ha nem akarja veszni látni az eddigi hónapok munkáját:

PS-en rögtön kirajzolódik, hogy két játékos is igyekszik biztosítani a helyét a legjobbak között, Sero és HorvathG is ott lesz szombaton a küzdő felek között, mert az eddig összegyűjtött százasuk nem biztos, hogy elegendő lesz. Felhelyeslevinek is óriásit kell játszania és legalább a legjobb háromban kellene végeznie ahhoz, hogy biztos résztvevője legyen a top 6-nak. TooFrez pedig még ennél is kiszolgáltatottabb helyzetben van, neki még a döntőbe jutás sem biztos, hogy továbbjutást érne, szóval már csak ezért is izgalmas lesz végig követni a szombati közvetítést.

PS5

A másik konzolon esetében sem marad el a csata a továbbjutást érő helyekért. KDKelo és Adrian0214 még minden bizonnyal megnyomja ezt az utolsó szereplést, csak hogy biztosan ne maradjanak le a top 6-ról, miközben TrueGunnernek mindent meg kell majd tennie azért, hogy a lehető legjobb eredményt érje el szombaton. 2020-as szezon győztese akkor nyugodhat meg, ha eljut a döntőig, mert a minimum 80 pont már garantálná neki a finálét, viszont a jelenleg 8. Szabo0701 most még biztosan nem tudja kiharcolni a továbbjutást, mert nincs ott a zárt kvalifikációs listán. Jó néhány újonc is akad, akik közül érdekes lesz majd látni, hogy ki tudja majd meglepni a mezőnyt a remek játékával.

Xbox Series

A havi finálét alsó- és felső-ági rendszerben bonyolítják le, valamint minden párharc Bo2-es (tehát oda-visszavágóra kell itt gondolni) meccseket játszanak egymás ellen. Az első 100, a második 80, a harmadik 60, de még a nyolcadik helyezett is részesül a Masters Pontokból. Azonban azoknak sem kell csüggednie, akinek nem sikerült most vagy az elmúlt 4 hónap alatt a júliusi döntőbe jutás, hiszen tartanak még a következő hónap elején két wildcard tornát, ahonnan be lehet kerülni az ország legjobbjai közé, de erről pontosabb információkkal hamarosan jelentkezünk.

A magyar közvetítésben ismét az alsó-ági és a nagydöntőt lehet majd látni mindkét platformról. Az összecsapásokat június 25-én délelőttől követhetitek élőben Twitchen velünk!

Összdíjazás

A két platformon 500-500 000 forintot osztanak szét a legjobbak között, megéri játszani ezekért a hatalmas nyereményekért a következő hónapokban. 

További érdekességekért keresd fel a HUNESZ FIFA Masters hivatalos Facebook oldalát!

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!