K&H MNEB LoL: Két Pentakill, két különböző játékostól, egy mérkőzésen

K&H MNEB LoL: Két Pentakill, két különböző játékostól, egy mérkőzésen

Magabiztosan masírozott a felső ági döntőbe a K&H MNEB LoL harmadik szezonjának bajnokcsapata és ezüstérmese.

A győztesek párharcaival folytatódott a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H nyári minor kupája, összecsapott a Lenovo Legion Honvéd és az Illés Akadémia Spirit, majd megmérkőzött egymással a Wonder Stag Esports és az Afterglow Esports Egyesület. Látványos akciókból és Pentakillekből nem volt hiány, de a valódi izgalmak elmaradtak, ugyanis a két Bo3 győztese egyetlen meccset sem engedett ellenfelének. A mai nap az alsó ág két szériáját követhetitek élőben, a Szurdokban ott lesz Paresz, Kisze, Kubu, Sk1nzor és Regostern is.

Lenovo Legion Honvéd vs Illés Akadémia Spirit (2-0)

Ott folytatta az LLH, ahol a Golden Fox Esport ellen abbahagyta hétfőn. Remekül felépített stratégiával már a korai szakasztól átvették az uralmat a Rift felett, de mind Fear Azirja, mind Frenna Vayne-je legalább megpróbálta meccsben tartani a szombathelyieket. Ez kevés sikerrel jött össze, azonban a visszavágóra egy másik IAS érkezett meg a szurdokba. Nagyszerűen tudtak a korai skirmishekkel előnyt kiépíteni, Frenna Tristanával minden kisebb csapatharcban folyamatosan porszívózta a gyilkosságokat. A lendület azonban megtört, amikor  öten összeálltak egy nagy egységgé a honvédosok. Innentől kezdve nem tudta érvényesíteni akaratát az IAS, szép lassan felőrölték őket Malackóék.

Wonder Stag Esports vs Afterglow Esports Egyesület (2-0)

A nyári kupa eddigi legnagyobb meglepetését okozó AGW fáradtnak tűnt a TSI elleni 2-1-re megnyert széria után, amit könyörtelenül kihasználtak Soráék. Sikerült az a WSE-nek, ami még egyetlen egyszer sem, amióta létezik a K&H MNEB LoL. Egyetlen mérkőzésen, két különböző játékos szerzett Pentakillt. Sora és JABUT1CABA megérdemelte ezeket a mini-achievementeket, ugyanis abszolút dominálni tudtak mind a két összecsapáson.

Mászó Csirkéék mindkét meccsen egy bizonyos pontig képesek voltak állni a sarat, azonban nem bírtak el az "import buffal", valamint Sora ihletett formájával. Ettől függetlenül meg kell emelni előttük a virtuális kalapot, mivel AP Varus middel és Kalista + Seraphine alsó ösvénnyel örvendeztették meg a nézőket.

Mai nap menetrendje

18:00-tól Golden Fox Esport vs Békéscsabai Esport Egyesület

~20:30-tól Tensei Esports Club vs Team Plague

Mindenképpen kövessétek élőben a mai Bo3-as összecsapásokat, ugyanis a vesztes csapatok elbúcsúznak a további küzdelmektől, vagyis a tét óriási minden együttes számára.

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked volt már Pentakilled a 12.10-es patch óta rangsorolt meccsen?