K&H MNEB LoL: Elképesztő izgalmak után megvan az első két kieső

K&H MNEB LoL: Elképesztő izgalmak után megvan az első két kieső

Paresz és Sk1nzor, az egykori csapattársak egy őrületes Bo3-ban mérkőztek meg tegnap.

A Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H nyári minor kupája tegnap elérkezett ahhoz a szakaszhoz, amikor minden egyes elveszített párharc a végső kiesést jelentette. A Golden Fox Esport a Békéscsabai Esport Egyesülettel, a Tensei Esports Club a Team Plague-gel csapott össze az Idézők szurdokában egy-egy Bo3-as szériában. A csapatok, minden néző és rajongó legnagyobb elégedettségére az utolsó utáni pillanatokig kiélezett csatákat vívtak, de a végén csak bedőltek azok a Nexusok. A két kieső nem lett más, mint a selejtezők győztesei, vagyis a TSI (egykori Bombász Formász) és a BEE (korábban Beesad).

Golden Fox Esport vs Békéscsabai Esport Egyesület (2-1)

Hatalmas különbség volt a két ötös között versenytapasztalat terén, ugyanis yaztrom egyedül több magyar tornán szerepelt, mint a BEE összes játékosa együtt. Ennek fényében nem volt annyira meglepő, hogy az "évek és a rutin", avagy a magabiztos draft diadalmat aratott. Egyedül Endless és White Shadee tudta valamennyire tartani a lépést FlinnDD-ékkel, de ez önmagában csak arra volt elég, hogy a 25. percig elhúzódjon a meccs. A visszavágóra a BEE rakott össze remek draftot, Kudo, Tralala és Hosin main karaktereivel dominálta a korai szakasz végét, amely megoldhatatlan problémát jelentett edruék számára. Könnyedén kiegyenlítette a szériát a BEE, jöhetett az utolsó ütközet.

A nagy nyomást végül a BEE nem bírta el, Hiponix Lee Sinje azt csinált Endlessékkel, amit csak akart. Elképesztően nagyot játszott a veterán dzsungeles mellett Sárgabarack és Edru is, egyszerűen nem volt hiba a GF gépezetében.

Tensei Esports Club vs Team Plague (1-2)

Óriási várakozás övezte a két "szupercsapat" ütközetét, ugyanis a Szurdokban olyan játékosok bukkantak fel, mint Paresz, kisze, Sk1nzor, Kubu és Regostern. A magyar LoL krémje végül abszolút kiszolgálta a nézőket, mivel fordulatos és szórakoztató összecsapásokon jutottak el a harmadik mérkőzésig, ahol eldőlt a továbbjutás sorsa. A szériában három alkalommal kapta meg kisze Kai'Sát, háromszor került Regosternhez Zeri, valamint mindhárom meccsen Graves jungle-t láthattok Paresztől. Hiába ragadta magához az előnyt a TSI, a draftokban tudtak változtatni a PLG-sek, így megjelent az a Viego, amellyel Karden ki tudott teljesedni. 

A Bo3 fontos tanulságai között meg kell említeni, hogy nem szabad olyan karaktert Viggónak hagyni, amivel kezdeményezheti a harcokat, valamint a Brand top hiába Sky egyik specialitása, nem minden esetben hozza el a várt sikert. A PLG 0-1-ről nyert két meccset zsinórban, méghozzá elég magabiztosan, így jó esélyekkel várhatják az IAS elleni következő kört az alsó ágon.

A rájátszás június 27-én folytatódik addig az idézőknek van idejük elsajátítani a 12.12-es frissítést, amelyen a további küzdelmek zajlanak majd.

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a legjobb játékosa a PLG-nek tegnap?