Amatőr hiba miatt került ki flamie az FPL-ből

A moszkvai internetkávézóban történt esetről flamie csapattársa, deko mesélt a streamjén.

A NAVI korábbi játékosa, flamie elkövette azt az amatőr hibát, hogy nem lépett ki a felhasználói fiókjából egy moszkvai internetkávézóban, ezért idegenek is hozzáfértek ahhoz. Szerencsére senki sem csalt a fiókján vagy tett bármilyen visszafordíthatatlan dolgot flamie nevében. De a FACEIT Pro League-ből (FPL) így is sikerült kikerülnie csapattársa, deko szerint.

„Egor [flamie] egy internetkávézóból játszott. Belépett a FACEITbe és elfelejtett kilépni. Valami srác aztán használta azt a gépet és kilépett az FPL-ből neki. Szóval Egornak új meghívót kellett kérnie, amikor hazaért.” – mesélte deko a streamjén.

Nagy probléma nem történt egyébként, állítólag már vissza is kapta a helyét az FPL-ben. Ez azért is fontos, mert a 1WIN nem éppen a legsikeresebb csapat. Flamie éveleji érkezése ellenére sem jutottak messzire, nyílt selejtezőkön játszanak leginkább. Ezzel szemben az FPL-ben havonta 20 ezer dollárt osztanak szét a legjobb 15 játékos között, ami ezen a szinten remek egyéni motivációt nyújthat a gyakorlási lehetőségen túl.

Borítókép: HLTV

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!