Degster a NAVIban vagy nemzetközi csapatban folytatná

Degster a NAVIban vagy nemzetközi csapatban folytatná

Állítólag 300 ezer dollárt kér a Spirit degsterért, de mielőtt eligazolna, szeretne végre egy kis szünetet tartani.

Degstert legutóbb az OG színeiben láthattuk a BLAST Premier tavaszi döntőjén játszani, a héten viszont visszatért a Spirit kispadjára, ahol a folytatásra vár. A játékos azért került a kispadra, mert nem tudott időben Szerbiába költözni. A BLAST Premier után a HLTV-nek adott interjút a helyzetéről, ebben pedig megmagyarázta, hogy miért a NAVIban vagy esetleg egy nemzetközi csapatban folytatná a játékot a saját régiója helyett.

A HLTV kérdésére, hogy miért a nemzetközi lehetőségeket keresi a CIS-régió újjáépítkező csapatai helyett, a következő választ adta degster:

„Először is, a VP és a Cloud9 ki van zárva. A VP-ben Jame az irányító is, a Cloud9-nak van snipere és ők eltérő stílusban használják az AWP-t, értem, hogy nem lenne lehetséges. A NAVI szerintem lehetséges, nem csak rájuk várok, de ha tárgyalásba kezdenénk, csatlakoznék hozzájuk. Egyébként Európában sok jó csapathoz mehetnék, ahol jó játékosok vannak és új játékosok, akikkel nem találkoztam még. Jó tapasztalat lenne az életem és a karrierem szempontjából is, ez minden egyes sportban így van a világon, ha valaki Európába megy, akkor jobb személlyé válhat, jobb szervezetet talál és ez mindenben segít szintet lépni. Ezt szeretném.”

Kicsit később a spirites távozás körülményeit is érintette a játékos. Erről azt mondta, hogy készített egy listát érvekkel a maradásról és a távozásról, utóbbi mellett több minden szólt szerinte. Az OG-s szereplés utáni terveiről pedig úgy nyilatkozott, hogy szeretne egy kis szünetet tartani most, az elmúlt öt évben nem volt erre lehetősége, mert még a pihenőidőt is gyakorlással töltötte. Egy ideig nem is áll ezért szándékában döntést hozni a folytatásról. Mint mondta, „nem olvastam egyetlen meghívást sem a versenyen, erre akartam fókuszálni”. A Rio Majorön viszont már szeretne ott lenni egy csapattal, de az interjú pillanatáig még nem volt ideje megnézni az e-maileket.

Hétfőn OverDrive fedte fel, hogy degsterért 300 ezer dollárt kérhet a Spirit. A helyét w0nderful, a HellRaisers korábbi játékosa vette át a kezdőben.

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!