Christian Bale egy esetben újra magára öltené Batman szerepét

Christian Bale egy esetben újra magára öltené Batman szerepét

Egy exkluzív interjúban Christian Bale arról számolt be, hogy abban az esetben, ha Christopher Nolan kérné őt meg, akkor újra belebújna a Denevérember szerepébe.

Ha Batman, akkor Christian Bale neve valószínűleg kihagyhatatlan és sok rajongó számára kedves emlékeket idéz fel, hiszen a Christopher Nolan által rendezett trilógiát a mai napig az egyik, ha nem a legjobb adaptációnak tartják. Bale újra visszatér egyébként a szuperhősök világába, de most a rossz oldalon áll majd, hogy szembe nézzen a Thor: Love and Thunder című film névadó istenével, mint mint Gorr, az istenek mészárosa.

Mielőtt azonban csatlakozott volna az MCU-hoz, Bale már letette a névjegyét a képregényfilmek világában. A kritikusok és rajongók által is elismert trilógia 2005 és 2012 között landolt a mozikban, miközben a The Dark Knight ugyanabban az évben jelent meg, mint a Marvel Studios első filmes projektje, a Robert Downey Jr. és Jon Favreau által jegyzett Vasember. Aztán ahogy szögre akasztotta a köpenyét, előbb Ben Affleck, majd Robert Pattinson igyekezett a helyébe lépni, több-kevesebb sikerrel. A nagy szenzáció viszont az volt, hogy a Flash mozifilmben egy régi ismerős is újra magára ölti a fekete gúnyát, szerepet kapott ugyanis egy cameo erejéig Michael Keaton (és Ben Affleck is) – 1989-es és 92-es Tim Burton féle filmekben játszotta a főszerepet – is visszatér bőregérként. Érthető tehát, hogy felmerült a kérdés: vajon van-e esély arra, hogy Bale ismét Batmanként akciózzon a nagyvásznon?

A Screen Rant exkluzív interjújából kiderült, hogy Bale megválaszolta ezt a kérdést, pedig eddig még senki sem vetette fel ezt az ötletet neki. Talán azért sem voltak ajánlatai, mert ő világossá tette, hogy csak egyetlen esetben vállalna el újra ezt a szerepet:

„Nem. Soha senki nem említette nekem. Senki nem hozta fel. Időnként az emberek mégis azt mondják nekem: Ó, úgy hallom, megkerestek és felajánlottak egy újabb szerepet. Én pedig azt válaszolom, hogy nekem ez újdonság, mivel ilyenről nem hallottam.

Tudniillik volt egy megegyezésem Chris Nolannel. Arról egyeztünk meg korábban, hogy ha elég szerencsések vagyunk csináljuk meg ezt a 3 filmet, aztán ennyi, menjünk a dolgunkra. Viszont, ha Chris Nolan valaha is azt mondaná magában: Tudod mit, van egy másik történetem is. Ha pedig el akarná mesélni velem ezt a sztorit, én biztosan ott lennék.”

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: windobi.com

Kövess Minket!