xQc több ezret költött egy rizikós tradeupra, bukta lett a vége

Az egyik legnépszerűbb Twitch streamer, xQc nemrég 6 ezer dollárt veszített, amikor is 10 értékes skint megpróbált beváltani egy Dragon Lore AWP-re. 

Ismét nagy a figyelem a skinek körül, legutóbb például egy gyűjtő kétmillió dolláros inventoryját lovasították meg. xQc-nak ilyesmi miatt egy darabig még nem kell aggódnia, bár az utóbbi időben egész sokat CS:GO-zott. Természetesen ládákat is nyitogatott bőszen, ezért felgyülemlett nála pár értékes skin, például egy M4A1-S Knight (2 ezer dollár) és egy M4A4 Poseidon (1 400 dollár) is.

Az egyik adása során ezeket, valamint UMP Fadeket, pisztolyokat és P90 Cold Bloodedokat akart becserélni a hőn áhított Dragon Lore-ra:

10% esélye volt annak, hogy bejön az üzlet, xQc ezért nehezen vette rá magát, hogy tényleg belemenjen-e. Végül csak megnyomta a gombot, az eredmény pedig hatalmas bukás lett, hiszen a tippek szerint akár 14 ezer dollárt is megérő Dragon Lore helyett az elérhető egyik legolcsóbb skint kapta meg a streamer, egy 50 dolláros SSG Blood in the Watert:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!