Önkéntesek fejlesztik várva várt The Day Before-t

Önkéntesek fejlesztik várva várt The Day Before-t

A fejlesztők szerint náluk mindenki önkéntes, csak van, aki ezért pénzt is kap. 

Kisebb ellentmondásba keveredtek a The Day Before fejlesztői. Megvédték azt a szervezeti felépítésüket, hogy náluk minden munkatárs önkéntes. Ketté választották ugyanis a kollégákat. Vannak a teljesállású „önkéntesek”, akik több mint 100 főt számlálnak. Ők rendesen kapnak fizetést. De van sok olyan munkatárs, aki „részmunkaidős önkéntes”, akik nem kapnak ezért pénzt. Juttatást igen, munkájukat menő jutalmakkal, ingyenes kódokkal és részvételi oklevelekkel honorálják. 

Szerintük ugyanis a fejlesztők önként dolgoznak egy közös ügyért. Aki részmunkaidőben van náluk olyan feladatokat kap, mint lokalizáció, fordítás vagy tesztelés. Sem a fejlesztésben, sem a kódírásban nem vesznek részt.

A játék egyébként az egyik leginkább várt játék, a steamen a kívánságlisták elején található, és egy kisebb csúszásnak köszönhetően jövőre várható a megjelenése.

Az önkéntesség az Fntasticnél azt jelenti, hogy mindenki önként dolgozik egy közös ügyért - áll a fejlesztő közleményében. A csapat minden tagját, beleértve az alkalmazottakat is, önkéntesnek tekintjük.

Elég érdekesen értelmezik tehát az önkéntesség fogalmát, valamint az is érdekes, hogy egy csapat, amely AAA-szintű játékot szeretne készíteni, hogyan foglalkoztathat olyan alkalmazottakat, akik nem kapnak fizetést.

Ettől függetlenül várjuk, hogy mit sikerül összehozniuk, az elvárások a közösség részéről továbbra is magasak. Amennyiben megugorják ilyen körülmények között is a lécet, akkor hatalmas dícséretet érdemelnek.

A te kívánságlistádon is szerepel a The Day Before?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



A te kívánságlistádon is szerepel a játék?

  • 60 %
  • 40 %
  • 0 %
  • 0 %