Megérkezett a júliusi Fortnite Crew Pack

Eltelt egy újabb hónap.

Minden hónap első napján érkezik a Fortnite Crew Pack következő része, amelyre a nagy részünk előfizetett, ezért közösen izgulunk, hogy vajon mit kapunk a pénzünkért. Általában nem ért minket csalódás, de a múlthavi Crew Pack, ami a Mecha Strike Commander Outfitet és a hozzátartozó kiegészítőket tartalmazta, nem aratott osztatlan sikert. 

Néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy a júliusi csomag nagyon menőre sikerült, és igazán különleges itemeket szerezhetünk be, a megvételével. A mai napon váltotta le az előző havit, és vált elérhetővé mindenki számára.

A pack tartalma a Phaedra outfit – két stílussal –, a Ceph Back Bling, a Stygian Parasol Pickaxe, a Gothic Shadesoarer Glider és az Inky Reflection Loading Screen. Ezek mellé a szokásos módon jár 1000 V-Bucks és az aktuális Battle Pass – vagy annak az ára. Mindenki meglepetésére bónuszként most miénk lehet a Save The World is, amit eddig csak külön, vagy más csomagok megvásárlásával lehetett megszerezni.

Aki szeretne a játékra költeni, de túl drágának találja az árakat, annak a Crew Pack megvétele az ajánlott, hiszen ár-érték arányban ez a nyerő. A csomag ára havi 3589 forint, amit bármikor lemondhatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Megvásárolod a csomagot?

  • 11 %
  • 89 %