A kóbor cicás játék felkúszott a Steam kívánságlistájának élére

A kóbor cicás játék felkúszott a Steam kívánságlistájának élére

A BlueTwelve Studio Stray címre keresztelt alkotása előbb konzolokra, aztán PC-re is érkezik. 

A Sony néhány hete tartotta State of Play eseményét, mely során temérdek új játékról rántották le a leplet, vagy osztottak meg információt. A felhozatal egyik legizgalmasabb darabja a kóbor macskás játék, vagyis a Stray volt, ami nem csak új előzetest, de megjelenési dátumot is kapott PlayStation 5 és PlayStation 4 konzolokra. Kedvcsináló az alábbi cikkben! 

Habár a játék egyelőre csak a Sony saját platformján lesz elérhető, később megérkezik majd PC-re is, ahová a Steam szállítja. A játékosok nagy érdeklődéssel követik a projektet és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a Stray átvette a kívánságlista vezetését a zombiapokalipszist feldolgozó The Day Before-tól. Valószínűleg ez annak is köszönhető, hogy az utóbbi alkotás nemrég kisebb botrányba keveredett, miután kiderült, hogy egyes fejlesztők önkéntes alapon dolgoznak rajta, fizetés nélkül. 

via: Steam

A Stray különleges koncepcióval operál, ugyanis egy aranyos szőrmókot kell irányítanunk benne, aki elvesztette családját és kénytelen átverekednie magát egy cyberpunk stílusú városban, hogy hazaérjen szeretteihez. A környezet, köztük robotok, androidok, továbbá egyéb furcsa szerzetek persze megpróbálják ebben megakadályozni, viszont segítsége is van azért a B12 névre keresztelt drón személyében. Összességében mi is alig várjuk a megjelenést, hiszen különleges élménynek ígérkezik a játék és csak remélni tudjuk, hogy a konzolos start után nem sokkal Steamen is minél hamarabb elérhetővé teszik. Az előzetesek alapján egyébként nektek bejön a Stray? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!