Akár ilyen gyönyörű is lehetne most a Republic Commando remake

Akár ilyen gyönyörű is lehetne most a Republic Commando remake

Te játszottál a 2005-ös Republic Commandoval?

Bár sok fantasztikus Star Wars játékot látott már a gamerek közössége, egyik legjobb mindenképpen a 2005-ös Republic Commando. Már az alapötlet is egyedi és izgalmas, hiszen itt nem egy Jedival, nem egy Sith-tel kalandozunk, hanem egy klónosztaggal. A Delta Squad szemszögéből élhetjük át a Star Wars történetének egy szeletét, egész pontosan a Geonosisi csatától kezdve, a 66-os parancs kiadásáig. A játék idén megjelent PS4-re és Nintendo Switch-re is, klasszikus formájában, de a rajongók még mindig egy remake, egy feljavított kiadásban reménykednek.

Sajnos egyelőre senki sem dolgozik ezen a projekten, legalábbis hivatalos játékfejlesztők nem. Rajongói projektek azonban léteznek. Tavaly ősszel még egy egész nagy csapat álmodta újjá a játék legendás intróját, természetesen Unreal Engine 5 alatt. Az eredmény páratlan, hihetetlenül gyönyörű lehetne most a Republic Commando, így most méginkább fáj, hogy nem dolgoznak a remake kiadáson.

Ha nem találkoztál még a játékkal, akkor most van a legjobb lehetőséged arra, hogy bepótold. Még mindig tart a 2022-es nyári Steam Sale, melynek keretein belül a Republic Commando is jóval olcsóbb, mint máskor, most 2,86 euró fejében szerezhetjük meg a játékot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál a 2005-ös Republic Commandoval?

  • 40 %
  • 60 %