K&H MNEB LoL: Újra Regostern vs Frenna a Szurdokban, kiesett a BEE

K&H MNEB LoL: Újra Regostern vs Frenna a Szurdokban, kiesett a BEE

Két Bo3-as szériával, az alsó ági elődöntőkkel folytatódnak a nyár legnagyobb magyar LoL-versenyének küzdelmei.

A tegnapi nap egy megújult ágrajz köszönt nektek vissza a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H nyári minor kupa adásán, ugyanis versenybírói döntések következtében kizárással szankcionálták az egyik játékost. A Lenovo Legion Honvéd első körös eredményét törölték, alapértelmezett vereséget véstek be a harmadik szezon bajnoka mellé, így az alsó ágon indíthatták be a rakétát Malackóék. Mellettük még a Golden Fox és az Illés Akadémia Spirit összecsapásán izgulhattatok (volna), de Hiponix és Edru újraértelmezte az "egyenlő erőviszonyok elvét". A mai nap az alsó ági elődöntők két párharcát tekinthetitek meg élőben, az első meccs hőskiválasztási és -tiltási fázisa 18:05-től indul.

Golden Fox Esport vs Illés Akadémia Spirit (2-0)

Minden csapat tanulhatott az IAS-vereségből, ugyanis Frennáék az oda- és a visszavágón átengedték Hiponixnek a Wukongot, aki magabiztos játékkal mutatta meg, hogy a rutin és az évek mennyit számítanak. Crankz számára néhány kisebb sikeres akció jelentette a boldogságot, vagyis a dzsungelesek közötti differencia tényleg jelen volt ebben a szériában. Edru szintén hozta azt a nagyszerű formát, amelyre a csapat többi tagja támaszkodhatott, Cassiopeiával és Kassadinnal már a korai szakaszban megszerezte az erőforrásokat, így a GF szempontjából túl gyorsan scale-elt a hőseivel. Könnyed győzelem volt ez a GF-nek, akikkel legközelebb a felső ági döntőben, a Wonder Stag Esports ellen találkozhattok.

Békéscsabai Esport Egyesület vs Lenovo Legion Honvéd (1-2)

Az első meccsen ráijesztett a BEE Malackóékra, ugyanis Hosin és Endless irányítása mellett átgázoltak a papíron talán esélyesebb ellenfelükön. Egy ilyen jó kezdés után gyors visszaesés következett, az LLH felébredt, Lagolinas meg úgy döntött, hogy néhány kill bebiztosítása után felveszi a hátára a csapatot. A fiatal magyar mides ezt a remek formát megtartotta az utolsó, mindent eldöntő összecsapásra is, de nem szabad említés nélkül hagyni Benzzt sem. Utóbbi játékos Dravennel tombolt a Szurdokban, amíg Lagolinas Akshan félmosolyával küldte a halálba ellenfeleit. Az OTP-választások beváltak, az LLH összességében két sima győzelemmel fordította meg a Bo3-at.

A BEE megkapta az esélyt az újraalkotott ágrajznak köszönhetően arra, hogy egy körrel tovább jussanak az alsó ágon, de ismét alulmaradtak aktuális ellenfelükkel szemben, így a Tensei Esports Club mellett ismét kiestek Endlessék. A mai nap az alsó ági elődöntők következnek 18:05-től, két csapat biztosan búcsúzik a további harcoktól.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Frenna vagy Regostern jut tovább a következő körbe?