K&H MNEB VALORANT: Ma este kezdődik a nyári Minor első nyílt selejtezője!

Még mindig jelentkezhettek a selejtezőkre, az elsőre és a másodikra is!

Hosszas várakozás után végre elkezdődik a Magyar Nemzeti VALORANT kupa powered by K&H nyári Minorjának szezonja, egész pontosan az első nyílt selejtező. Hat csapat már biztosan ott lesz a nyári Minor kupán, hogy pontosan kik, azt ide kattintva találod.

Két hely azonban még kiadó, ennek a két helynek a sorsa a nyílt selejtezőkön dől majd el. Az első máris ma este, hiszen 18:00-tól C7upiX és STRICKEN vár mindenkit az esport3tv-n. A selejtezőre az utolsó percig nyitott a jelentkezés, még 17:59-kor is beregisztrálhattok a kvalira, ahol ha bizonyítani tudtok, akkor olyan csapatok ellen játszhattok majd a nyári Minor kupán, mint a Rapid Ninjas vagy a Békéscsabai E-sport Egyesület.

Tavasszal a Rapid Ninjas és az iPon Esport jutottak be a Minor kupa döntőjébe, most akár a te csapatod is elérheti ezt! Adjátok le jelentkezéseteket mindkét nyílt selejtezőre és bizonyítsátok be, hogy ti vagytok a legerősebbek a hazai profi VALORANT mezőnyben!

HOL ÉS HOGYAN NEVEZHETTEK?

  • Irány az mneb.esport1.hu oldala, ahol kérjetek versenyengedélyt!
  • Látogassatok el a Battlefy oldalára, ahol regisztráljátok a csapatot az első, valamint a második nyílt kvalifikációra!

Ne feledjétek, hogy ma este 6 órától már kezdődik az első kvali, amit teljes egészében élőben követhettek a twitch.tv/esport3tv csatornán.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.