Hirdetés

K&H MNEB LoL: Garantáltan az idei év legszórakoztatóbb meccsét vívta az AGW és az LLH

Egészen elképesztő összecsapást vívtak az alsó ági elődöntőben Malackóék.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Az Illés Akadémia Spirit vs Team Plague Bo3-as széria egy hatalmas taktikai csatát eredményezett, de a nap megkoronázásaként olyan élményben lehetett részeket, amelyben talán még soha profi mérkőzésen. A Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H nyári minor kupájának rájátszásában a Lenovo Legion Honvéd az Afterglow Esports Egyesület elleni második mérkőzésén a maximális fordulatszámra pörgette az akciókat, Mászó Csirkééknek meg eszük ágában sem volt lassítani a dolgokat. Az eredmény 29 perc és 31 másodperc a Szurdokban, amely időtartam alatt 80 (!) gyilkosságot láthattatok. Ha lemaradtatok volna erről a vérfürdőről, akkor most azonnal nézzétek vissza!

Illés Akadémia Spirit vs Team Plague (1-2)

Kisebb meglepetésre Xayah volt az a hős, amelyik rányomta bélyegét az első két meccsre. Először Frenna, majd Regostern tudta a tolldobálóval carryzni a csapatot, ezért nem volt meglepő, hogy a mindent eldöntő Bo1-re kitiltották a karaktert. Ekkor a figyelem áthelyeződött a dzsungelre, ahol Karden Xin Zhaója Inspiredöt idézte meg. Mindenhol ott volt, rengeteg sebzést osztott ki, irányította a csapattársakat, miközben képes volt egymagában kiszedni a legfontosabb láncszemeket az ellenfél soraiból. Jól scale-elt Opossos, a PLG új cseréjének Vladimire is, így hiába Frenna domináns alsó ösvényes Samirája, végül megismétlődött ugyanaz az eredmény, az IAS alulmaradt a PLG-vel szemben.

Afterglow Esports Egyesület vs Lenovo Legion Honvéd (0-2)

Ahogy már korábban megtudtátok, egy őrületes második mérkőzésen sikerült bebiztosítani a továbbjutást Malackóéknak. Az első kicsit kevesebb kiiktatást tartalmazott, de az egyetlen pillanatra sem volt kérdés, hogy Benzz Kalistája, valamint Lagolinas Zoéja dominálja a Szurdokot. Megpróbálták Grizenonék egy ellenválasztással, de a dárdákat dobáló ADC ellen nem a százalékokban kell bízni. Az LLH simán ott van az alsó ági döntőben, de ma egy nagyobb falat vár rájuk.

Mai menetrend, avagy egyre közelebb az 500 000 forintos főnyeremény a csapatoknak

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted melyik csapat jut be a nagy döntőbe felső ágról?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés