K&H MNEB LoL: Garantáltan az idei év legszórakoztatóbb meccsét vívta az AGW és az LLH

Egészen elképesztő összecsapást vívtak az alsó ági elődöntőben Malackóék.

Az Illés Akadémia Spirit vs Team Plague Bo3-as széria egy hatalmas taktikai csatát eredményezett, de a nap megkoronázásaként olyan élményben lehetett részeket, amelyben talán még soha profi mérkőzésen. A Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H nyári minor kupájának rájátszásában a Lenovo Legion Honvéd az Afterglow Esports Egyesület elleni második mérkőzésén a maximális fordulatszámra pörgette az akciókat, Mászó Csirkééknek meg eszük ágában sem volt lassítani a dolgokat. Az eredmény 29 perc és 31 másodperc a Szurdokban, amely időtartam alatt 80 (!) gyilkosságot láthattatok. Ha lemaradtatok volna erről a vérfürdőről, akkor most azonnal nézzétek vissza!

Illés Akadémia Spirit vs Team Plague (1-2)

Kisebb meglepetésre Xayah volt az a hős, amelyik rányomta bélyegét az első két meccsre. Először Frenna, majd Regostern tudta a tolldobálóval carryzni a csapatot, ezért nem volt meglepő, hogy a mindent eldöntő Bo1-re kitiltották a karaktert. Ekkor a figyelem áthelyeződött a dzsungelre, ahol Karden Xin Zhaója Inspiredöt idézte meg. Mindenhol ott volt, rengeteg sebzést osztott ki, irányította a csapattársakat, miközben képes volt egymagában kiszedni a legfontosabb láncszemeket az ellenfél soraiból. Jól scale-elt Opossos, a PLG új cseréjének Vladimire is, így hiába Frenna domináns alsó ösvényes Samirája, végül megismétlődött ugyanaz az eredmény, az IAS alulmaradt a PLG-vel szemben.

Afterglow Esports Egyesület vs Lenovo Legion Honvéd (0-2)

Ahogy már korábban megtudtátok, egy őrületes második mérkőzésen sikerült bebiztosítani a továbbjutást Malackóéknak. Az első kicsit kevesebb kiiktatást tartalmazott, de az egyetlen pillanatra sem volt kérdés, hogy Benzz Kalistája, valamint Lagolinas Zoéja dominálja a Szurdokot. Megpróbálták Grizenonék egy ellenválasztással, de a dárdákat dobáló ADC ellen nem a százalékokban kell bízni. Az LLH simán ott van az alsó ági döntőben, de ma egy nagyobb falat vár rájuk.

Mai menetrend, avagy egyre közelebb az 500 000 forintos főnyeremény a csapatoknak

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat jut be a nagy döntőbe felső ágról?