K&H MNEB LoL: Új csapatot üdvözölhettek a döntőben, Benzz Kalistája igazi szörnyeteg

Mind a két párharcban "sima" 2-0-val gázolt át ellenfelén a győztes csapat.

Az utolsó Bo3-as párharcokban gazdag mérkőzésnapot rendezték meg tegnap a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H nyári minor kupa rájátszásában. A felső ági döntőben a Wonder Stag Esports és a Golden Fox Esport, az alsó ági kis döntőben a Team Plague és a Lenovo Legion Honvéd találkozott. Az igazi izgalmak elmaradtak, ugyanis egyik vesztes sem tudta kikényszeríteni a harmadik mérkőzést, így viszonylag könnyed 2-0-kkal léptek tovább a következő körbe a győztesek. A mai nap már egy Bo5-ös összecsapáson izgulhattok, ugyanis 18:00-tól a Wonder Stag Esports vs Lenovo Legion Honvéd egymás között eldönti a szériában, hogy melyik együttes gazdagodik a 100 000 forintos nyereménnyel, amelyik a harmadik helyezettnek jár, és melyik lesz az az ötös, amelyik megmérkőzhet az 500 000 forintos fődíjért a Golden Fox Esport csapatával.

Golden Fox Esport vs Wonder Stag Esports (2-0)

Az eddig veretlen WSE egy teljesen új arcát mutatta, amelynek a legjobban a GF-játékosok és az ő rajongóik örültek. Rabbano súlytalan volt, JABUT1CABA nem tudta hozni azt a formát, amit másfél hete láthattatok tőle, Sora volt talán az egyetlen, aki tényleg mindent megpróbált a siker érdekében. A GF ezzel szemben ott folytatta, ahol vasárnap abbahagyta. Hiponix és Edru pazar formáját átmentették tegnapra, így minimális esélyt adtak csak a Szarvasoknak arra (első meccsen tudtak vezetni a 25. percig, de a Baron Nashor és az 5000-s aranyelőny sem volt elég nekik), hogy beleszóljanak a végeredmény alakulásába. Könnyed siker volt ez, még az első meccses kisebb izgalmak ellenére is, ami a Golden Fox Esport első K&H MNEB/Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H döntőjét eredményezte.

Team Plague vs Lenovo Legion Honvéd (0-2)

Hiába épített fel korai előnyt a PLG, ha a középső szakasztól minden lehetőséget átadtak az ellenfélnek a visszajövetelre, majd a fordításra. Így lehetne röviden jellemezni az első mérkőzést, ahol Gaaloul Azirja megállíthatatlan szörnyetegként dominálta a csapatharcokat, miközben Lagolinas és Sekkou dupla-támogatós felállásban segítette a többieket. Izgalmas összecsapáson szerezte meg a vezetést az LLH, hogy a visszavágón feltöröljék a padlót a tavaszi minor kupa bajnokával. Benzz megkapta Kalistát, Sekkou ismét brillírozott Renatával, ezzel a duóval egyszerűen nem lehetett mit kezdeni. Óriási menetelésben vannak jelenleg Malackóék, a WSE-nek 120%-ra szükségük lesz, ha a mai Bo5-ben szeretnék megállítani a K&H MNEB S3 bajnokát.

Mai menetrend

18:00-tól Wonder Stag Esports vs Lenovo Legion Honvéd (Bo5)

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik csapatot várod a nagy döntőbe?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.