Hirdetés

K&H MNEB VALORANT: Mindössze 14 kört veszített a nyári minor első selejtezőjének győztese

Egyetlen csapat sem tudta igazán megnehezíteni az első nyílt selejtező győztesének dolgát.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Nagy érdeklődés mellett startolt el a Magyar Nemzeti VALORANT kupa powered by K&h nyári minor kupájának első nyílt selejtezője, ahonnan a legjobb együttes kvalifikálta magát a rájátszásba. Bár voltak jó nevekből összerakott csapatok, a veni vidi vicit egyszerűen senki sem tudta még csak megizzasztani sem, így az ex-iPon és ex-PLG tagokból összeállított ötös magabiztosan gázolt át a mezőnyön és húzta be a Bo3-as finálét. Ne feledjétek, hogy a második nyílt selejtezőre még mindig tudtok nevezni, ha szeretnétek csatlakozni a hat meghívotthoz, valamint a veni vidi vicihez, akkor kérjetek versenyengedélyt, majd irány a második nyílt selejtező oldala!

Veni vidi vici, az első selejtező győztese

Egy gyors 13-0-val nyitottak a vvv-sek, majd következett a SVESK elleni Bo1, ahol 7 kört tudtak elhozni a későbbi tornagyőztes ellen. Ezután a Valravn eSports és az NT TRY ugyanennyi kört nyert meg a veni vidi vici ellen, csak ők nem egy mapon, hanem összesen hármon. De kik alkotják azt a csapatot, amely ott lesz a rájátszásban?

  • kriszg0d (ex-PLG)
  • rya (ex-iPon)
  • ouki (ex-iPon)
  • juvii (ex-iPon)
  • SLT (ex-PLG)

Egy elég erős ötös sorakozott fel a Team Plague és az iPon Esport egykori játékosaiból, akiket tegnap senki sem tudott legyőzni egyetlen összecsapáson sem.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te indulsz majd a második nyílt selejtezőn?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés