K&H MNEB VALORANT: Mindössze 14 kört veszített a nyári minor első selejtezőjének győztese

Egyetlen csapat sem tudta igazán megnehezíteni az első nyílt selejtező győztesének dolgát.

Nagy érdeklődés mellett startolt el a Magyar Nemzeti VALORANT kupa powered by K&h nyári minor kupájának első nyílt selejtezője, ahonnan a legjobb együttes kvalifikálta magát a rájátszásba. Bár voltak jó nevekből összerakott csapatok, a veni vidi vicit egyszerűen senki sem tudta még csak megizzasztani sem, így az ex-iPon és ex-PLG tagokból összeállított ötös magabiztosan gázolt át a mezőnyön és húzta be a Bo3-as finálét. Ne feledjétek, hogy a második nyílt selejtezőre még mindig tudtok nevezni, ha szeretnétek csatlakozni a hat meghívotthoz, valamint a veni vidi vicihez, akkor kérjetek versenyengedélyt, majd irány a második nyílt selejtező oldala!

Veni vidi vici, az első selejtező győztese

Egy gyors 13-0-val nyitottak a vvv-sek, majd következett a SVESK elleni Bo1, ahol 7 kört tudtak elhozni a későbbi tornagyőztes ellen. Ezután a Valravn eSports és az NT TRY ugyanennyi kört nyert meg a veni vidi vici ellen, csak ők nem egy mapon, hanem összesen hármon. De kik alkotják azt a csapatot, amely ott lesz a rájátszásban?

  • kriszg0d (ex-PLG)
  • rya (ex-iPon)
  • ouki (ex-iPon)
  • juvii (ex-iPon)
  • SLT (ex-PLG)

Egy elég erős ötös sorakozott fel a Team Plague és az iPon Esport egykori játékosaiból, akiket tegnap senki sem tudott legyőzni egyetlen összecsapáson sem.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te indulsz majd a második nyílt selejtezőn?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.