Akciófigyelő: Két játékot ad ingyen az Epic, húzd be őket még ma!

Akciófigyelő: Két játékot ad ingyen az Epic, húzd be őket még ma!

EGS-en lecserélődött az ingyenes játékok polcának kínálata.

Az elmúlt hét napban három videójátékot kínált teljesen ingyen az Epic Games Store, köztük a Hood: Outlaws & Legends PvPvE multis akciót, amely talán a legnagyobb névnek számított a trióból. Aki lemarad, az kimarad, így van ez az EGS-ről behúzható nulla forintos programok esetében is, kivéve, ha duplázás történik. Így van ez a mai naptól kezdődően, ugyanis a Killing Floor 2-t a veterán gyűjtők korábban már megszerezhették ingyen. Nem úgy az Ancient Enemyt, amely most először kerül fel arra a polcra, amelyhez a legtöbb felhasználó ellátogat minden héten.

Killing Floor 2

Majdnem pontosan két évvel ezelőtt, 2020. július 7-én tették fel ingyen az Epic Games Store-ra a Killing Floor 2-t, hogy hét napon keresztül bárki behúzhassa. Most itt az újabb lehetőség, ha esetleg lemaradtál volna erről a remek multiról. Egy pörgős, akcióban és hentelésben gazdag lövöldéről van szó, amelyben a hordákban támadó zombikkal kell felvenni a harcot. Fegyverből van elég, azonban a tűzerő önmagában kevés, nagyon jó kommunikáció kell a csapaton belül, ha nem akarsz túl gyorsan elpatkolni.

Ancient Enemy

A gonoszok győztek, de a háborúnak még nincs vége. Az Ancient Enemy egy RPG-alapokon nyugvó kártyajáték, amelyben nem a gyorsaság, nem a reflexek, hanem a stratégia és a taktikázás számít igazán. Bár a Hearthstone-hoz (sic!) természetesen nem nőhet fel, mindenképpen megéri adni neki egy esélyt, ha szereted a kicsit komolyabb műfajban szerencsét próbáló indie-ket.

Az ingyenes Killing Floor 2 és Ancient Enemy videójátékokat július 14-én délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te tiltod vagy választod Bel'Vethet?