K&H MNEB LoL: Silver Scrapes után avattak bajnokot a nyári minor kupán!

K&H MNEB LoL: Silver Scrapes után avattak bajnokot a nyári minor kupán!

Hiába kezdte meg előnyből a döntőt a Golden Fox Esport csapata, a végén a Wonder Stag Esports örülhetett.

Alapértelmezett győzelmet kapott a fináléban a Golden Fox Esport, mivel ők nyerték meg a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H nyári minor kupájának felső ági döntőjét. Az 1-0-s előny birtokában, valamint a korábban mutatott játék alapján jó eséllyel érkeztek meg Edruék az 500 000 forintos főnyeremény sorsáról is döntő Bo5-be, azonban nem tudták kihasználni a bónusz wint. 1-0-ra és 2-1-re is vezetett a GF, de mindig ki tudott egyenlíteni a Wonder Stag Esports, hogy a lezáró Bo1-ben magabiztosan döntsék be az ellenfél Nexusát. Ezzel első alkalommal ült fel a bajnoki trónra a WSE, amióta létezik Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő League of Legends-versenysorozata.

Golden Fox Esports vs Wonder Stag Esports (2-3)

Remekül indította a szériát a WSE, óriási lendülettel stompoltak egy hatalmasat a nyitányon. A Golden Fox Esport azonban elég hamar felkelt a pofon után a padlóról, FlinnDD vezetésével megálljt parancsoltak a Szarvasoknak. Szett-pontra került a GF, de a WSE egyáltalán nem tört meg a teher alatt. Bár a harmadik (összességében negyedik) meccsen remekül kezdett Hipnix Shyvanája és Edru Yasuója, a csapatharcokban nem tudták összehangolni a Rókák a karaktereikben rejlő kombókat, így egyesével hullottak el a Szurdokban. 

2-2 után felzendült a Silver Scrapes, avagy következett a tornát lezáró ötödik ütközet. Hiába rakott össze a Golden Fox egy két ADC-re, valamint a végtelenségig scale-elő Veigarra építő kompozíciót, a korai szakaszban nem tudták tartani a lépést Rabbanóékkal. Jóval hatékonyabban lépett előre Sora, wAZIER és a dzsungelből érkező Lillia, így viszonylag hamar, kifejezetten nagy előnyt tudtak felépíteni a WSE-s srácok. A Golden Fox két fontos harcot nyert meg, amivel még tudták húzni az időt a saját bázisukon, azonban nem volt lehetőségük visszakapaszkodni érdemben a meccsbe. Elnyújtott kivéreztetés zajlott a Szurdokban, végül a három bedöntött Inhibitor miatt érkező mininonsereg, valamint a folyamatos piszkálódás elég volt ahhoz, hogy a WSE lezárja az összecsapást.

A K&H MNEB S2-ben ezüstérmet, idén a nyári minor kupán már aranyérmet ünnepelhetett a WSE, akik két nagyon fordulatos Bo5-tel értek fel a csúcsra.

Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H nyári minor kupájának bajnoka a Wonder Stag Esports

  • Top: wAZIER
  • Jungle: Rabbano
  • Mid: Sora
  • ADC: JABUT1CABA (észt)
  • Support: benen
  • Coach: Syly
  • Csere: Robusto, Matebuff

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik játékos érdemelte ki a "Meghúzta a ravaszt" döntő MVP-díjat?