Le a kalappal: egy 2 millió dolláros versenyen nem lőtte le AFK ellenfelét a profi

Hiába a nagy nyeremény, nem mindenki számára elsődleges a pénz.

Nagyon sokat nőtt a rajongók és a társak szemében ImperialHal. A Team SoloMid játékosa Apex Legends Global Series 2022 bajnokságon vett észre egy lecsatlakozott ellenfelet, akit azonban nem lőtt le, sőt társait is határozottan felszólította erre. 

A japán SCARZ egyik játékosa volt az, aki technikai problémák miatt lecsatlakozott és állt magatehetetlenül. Az, hogy az amerikaiak életben hagyták azért is hihetetlenül szívet melengető döntés, mert a verseny összesen 2 millió dollár összdíjazású volt, a győztes pedig 500 ezer dollárt vihetett haza. A tét tehát nem volt kicsi, amikor a fairplayhez hűen viselkedtek.

Ráadásul a TSM helyzete egyáltalán nem volt biztos, minden pontra szükségük volt. Ennek ellenére, amikor ImperialHal meglátta az ellenfelet felkiáltott, hogy „A srác valószínűleg kicrashelt. Ne lőjetek rá tesó, kicrashelt."

Még egy rövid ideig keresték a pórul járt játékos társait, majd visszavonulnak. Végül a tornát a hetedik helyen fejezték be, míg japán riválisuk 11. lett.

Jó volt látni ilyen cselekedetet, amely sajnos az online térben egyre ritkább. Játéktól függetlenül a legtöbb közösség erősen toxikus, ahol nem hogy nem segítik egymást az emberek, hanem szándékosan átgázolnak egymáson, akkor is, ha ezt semmi sem indokolja.

Reméljük a fenti klip pozitív példával szolgál sok játékosnak, és követni fogják hasonló helyzetben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te lelőtted volna az inaktív ellenfelet?

  • 46 %
  • 54 %