LoL: Mr. Beast felülkerekedett Ninján kettejük összecsapásán

LoL: Mr. Beast felülkerekedett Ninján kettejük összecsapásán

Te nézted az összecsapást?

A hétvégén összecsapott egymással Mr. Beast és Ninja Las Vegasban. A népszerű youtuber június elején szúrt oda Ninjának és lengette be egy Lol-verseny ötletét. Természetesen a streamer válasza sem maradhatott el, és hamarosan hivatalosan is bejelentették a tornát.

Az összdíjazása 150 ezer dollár volt, amelyet az kapott meg, aki előbb szerez két győzelmet. A Team Mr. Beast a Voyboy, Mizkif, Yassuo, Emiru, Mr. Beast formációban állt fel, míg Ninja Tyler1-t, Sapnapet, Doubleliftet és Ludwigot kapta csapattársul. Az Ultimate Crown övet végül Mr. Beast hódította el, miután 2-0-ra legyőzte Ninja csapatát, de volt egy kis csavar a történetben.

Az első meccsen nem nagyon tudott labdába rúgni a Team Ninja, 33 perc alatt vesztették el a mérkőzést, ám egyetlen Heraldot, Baront vagy sárkányt sem hoztak, és gyilkosságokban is 35-21-re alulmaradtak. Ninja a középső ösvényen Ziggsszel 2/8/9-ben végzett, a túloldalon Mr. Beast Leona supportként 2/6/15-ben. A mérkőzést végül a Baron és az Elder Buffal zárták le.

A második mérkőzés még simább lett, mint az első, Yassuonak bent hagyták a névadó hősét, amit kíméletlenül megbüntetett, ugyanis 11/3/4-ben végzett Ninja ellen, aki ezúttal Corkival próbálkozott, nem sok sikerrel. 1/5/4-es statra futotta tőle ezúttal, és kevesebb mint 25 perc alatt kikaptak. Sovány vigasz, hogy itt legalább egy sárkányt el tudtak hozni....

Ninja azonban a meccs után felajánlott egy bónusz mérkőzést 50 ezer dolláros díjazással, amit természetesen Mr. Beast azonnal elfogadott. Mindkét csapat változtatott azon, hogy ki melyik szerepkörben játszik, és ez a váltás bejött Ninjáéknak. Magabiztosan megnyerték a mérkőzést, a streamernek ráadásul még egy négyszeres gyilkosság is összejött Samirával.

Természetesen a nyert összegeket felajánlották jótékony célokra, a 150 ezer dollárt a Sarcoma Foundation of America kapta meg, míg Ninja nyereményét a Boys and Girls Clubs of Americának adták oda.

Te kinek szurkoltál?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kinek szurkoltál?

  • 43 %
  • 57 %