11 év után lehelnek új életet a Battlefield 3-ba és milyen jól teszik!

11 év után lehelnek új életet a Battlefield 3-ba és milyen jól teszik!

Te szereted a már-már katonai szimulátornak tekinthető játékokat?

A Battlefield 2042-ről inkább ne is beszéljünk. Hiába próbálkozik az EA és a DICE, abba a játékba már aligha tudnak majd új éltet lehelni. A BF-fanok még mindig inkább a 4. epizóddal játszanak, esetleg a BF1 és BFV részekkel.

Sőt, ezen a hétvégén már megéri majd visszamenni a BF3 szervereire is, egész pontosabban az immár 7 éve készülő Reality mod szervereire. Hardcore játékmód, HC-szerverek mindig is voltak a játékban, a Reality Mod azonban soha nem látott élethűséget kölcsönöz a játéknak.

A modban feltűnnek majd ismerős pályák, ismerős fegyverek és járművek, de rengeteg új tartalommal is készültek a fejlesztők. Szinte teljesen eltűnt a HUD, átdolgozták a fegyverek működését, a karakterek mozgását, a járművek fizikáját, mindezt annak érdekében, hogy a BF3 olyan élethű legyen, mint még soha.

Tény, hogy ez a stílus nem tetszik majd mindenkinek, hiszen a Call of Duty-k és PUBG-k világában nem a csapatmunkán, nem a precíz, hosszú és türelmet igénylő játékmeneten van a hangsúly, hanem a gyors összecsapásokon.

Mégis számtalan BF-fan várta már ezt a modot. Hét éve állt fejlesztés alatt, most viszont elkészült! Július 17-től bárki számára elérhető a mod, amit annak a hivatalos honlapján kell majd keresnünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a már-már katonai szimulátornak tekinthető játékokat?

  • 75 %
  • 25 %