K&H MNEB PUBG: Remek hajrával ült fel a nyári kupa trónjára a MTW csapata

K&H MNEB PUBG: Remek hajrával ült fel a nyári kupa trónjára a MTW csapata

Az utolsó két mapon dőlt csak el a bajnoki cím sorsa.

16 csapattal indult útjára a Magyar Nemzeti PUBG Kupa powered by K&H mindent eldöntő fináléja, a végső Bo8-as széria. A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság negyedik évadjának egyik nagy visszatérője volt a népszerű battle-royale, amely utolsó összecsapásait rengetegen izgulták végig a közvetítéseken. A korona végül a MeetTheWoo játékosainak fejére került, az utolsó nyílt selejtezőből csak negyedik helyen kvalifikált együttes a lehetséges nyolcból három térképet nyert meg.

J4M-d-_-b, Priorix, HIBAKO és IamBP, avagy a győztes MeetTheWoo

Az első pályán még tapogatóztak a csapatok, a BP5 és a How Do We Look azonban rögtön a dolgok sűrűjében találta magát. Mindkét négyes rengeteg sebzést osztott ki, megérdemelten húzták be az első két helyet. A folytatásban Miramarra váltottak a játékosok, amely azonnal felborította az erőviszonyokat. A How Do We Look elcsípte ugyan az 5. helyet, de a MTW ellopta a show-t, a későbbi bajnok behúzta első győzelmét. Újabb térkép, újabb győztes. a PulllUp sem akart lemaradni a többiektől, 14 kill mellett elhozták a harmadik térképet.

Félidő előtt még a Grindmore hatékonyan osztotta el a damot, így elképesztően szoros volt az élmezőny az első órák után. Az ötödik pályán a LateNight farkasai, a hatodik ismét a Grindmore bizonyult a legjobbak, azonban a mezőnyre várt még egy Miramar és egy Erangel. A Grindmore és a MeetTheWoo párharcából végül utóbbi jött ki jobban, összesítésben 18 ponttal előzték meg legnagyobb riválisukat. 

A MeetTheWoo végül összességében 59 killel, 11 134 kiosztott sebzéssel és 167 megtett kilométerrel zárta a Magyar Nemzeti PUBG Kupa powered by K&H nyári tornáját, így ők tehették zsebre a 300 000 forintos fődíjat. A második helyre a Grindmore (BLZS, eKr1s, RoyJJSAD, HungarianZlatan) ért oda, az ő nyereményük 200 000 Ft volt.

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te nézted a K&H MNEB PUBG nyári döntőjét?