LoL: Doublelift szerint haldoklik a világ egyik legnagyobb ligája

LoL: Doublelift szerint haldoklik a világ egyik legnagyobb ligája

A népszerű streamernek nem tetszett, hogy egykori csapattársa nem vehetett részt az Ultimate Crown-eseményen.

Hatalmas várakozás övezte 2022 eddigi legnagyobb League of Legends-showmérkőzését, amelyet Mr. Beast és Ninja hozott tető alá. A népszerű tartalomgyártók az Ultimate Crown-eseményen, CaptainFlowers tolmácsolásában estek egymásnak az Idézők szurdokában. A győzelmet végül Mr. Beast-csapata zsebelte be, csak a bónusz meccsen tudott diadalmaskodni a Team Ninja. Ennyivel le is lehetne zárni ezt a rendezvényt, azonban Doublelift, az LCS egyik legtöbbet reflektorfénybe kerülő megmondóembere rávilágított arra, hogy a Riot Games és az észak-amerikai LoL-liga megakadályozta, hogy Bjergsen részt vegyen a mini-tornán.

Doublelift kritikája

A nyugati League of Legends egyik legnagyobb legendája elárulta, hogy nem értett és most sem ért egyet a Riotnak azzal a döntésével, hogy kizárták a profi játékosokat az Ultimate Crownról. Az ex-profi ADC szerint jót tett volna az LCS-nek, ha még több nézőt tudnak megszólítani Bjergsen segítségével, mivel a nézettségi adatok nem túl meggyőzőek.

„Az LCS haldoklik. A nézettség minden kétséget kizáróan haldoklik. Ezt nem lehet tagadni. Ezt mindenki tudja. Ezt mindenki érzi” – osztotta meg kendőzetlen véleményét Doublelift.

Egyelőre sem a Riot Games, sem Bjergsen nem kommentálta Doublelift kritikáját. Az LCS 2022-es nyári szezonjában legközelebb vasárnap hajnali 2:30-tól követhetitek élőben a dán/amerikai zseni megmozdulásait, a Team Liquid ellenfele a Golden Guardians lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Bjergsenék megnyerik a nyári LCS-t?