Három régi társ is visszatért XANTARES mellé játszani

Három régi társ is visszatért XANTARES mellé játszani

Az Eternal Fire két új játékost és egy edzőt igazolt XANTARES és woxic közös projektjéhez.

Négy év után újra együtt játszik XANTARES, MAJ3R és paz, valamint edzőként visszatért hozzájuk a Space Soldiers sikerének egyik kulcsa, hardstyle is. A csapatból szerződésbontás mellett távozott Calyx és bishop, xfl0ud azonban a kispadon marad, alighanem azzal a céllal, hogy pénzért adhassanak rajta túl később.

Az Eternal Fire tavaly nyáron indult útjára XANTARES és woxic első közös projektjeként, a cél pedig a török Counter-Strike visszahozása volt a csúcs közelébe. Ez sajnos nem lett akkora siker, mint amire a játékosok számítottak: a legjobb eredményük a PGL Major Antwerpen kvalifikáció volt, ahonnan 1-3-mal estek ki az első körben. Azóta sikerült még elérniük egy helyet az ESL Pro League őszi szezonjára. Reményeik szerint az új játékosok és az edző segíthetnek abban, hogy ott a lényegesen erősebb mezőnyben is teljesítsenek.

MAJ3R visszatérését Calyx helyén a múlthéten jelentette be az Eternal Fire. Az irányítóként ismert játékos Valorantban versenyzett az utóbbi időkben, de az nem jött be neki a lebonyolítás miatt, ezért is tért vissza a CS-hez. Paz és hardstyle szintén a Riot FPS-ében próbálkoztak: MAJ3Rrel közös, Digital Athletics nevű csapatuk a VRL Törökország 5-6. helyén esett ki a selejtezőkből.

Az Eternal Fire felállása

Ismailcan XANTARES” Dörtkardeş
Özgür woxic Eker
Ömer imoRR Karataş
Engin MAJ3R Küpeli
Ahmet paz Karahoca

Canpolat hardstyle Yıldıran (edző)

Yasin xfl0ud Koç (inaktív)

Borítókép: HLTV

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!