LoL: Megbüntették Doubleliftet, mert beszólt a Riotnak

LoL: Megbüntették Doubleliftet, mert beszólt a Riotnak

Néhány napja odaszólt az ex-profi a ligának, nem maradt el a büntetés.

Mr. Beast és Ninja egy hatalmas League of Legends-showmeccs keretében csapott össze néhány nappal ezelőtt az Idézők szurdokában. A győzelmet végül a Team Mr. Beast szerezte meg, azonban ezzel nem zárult le teljesen az esemény. Az NA LCS és a nyugati régió egyik leghíresebb, legelismertebb és legeredményesebb ADC-je, az ex-profi tartalomgyártó, Doublelift beszólt a Riotnak, hogy miért nem engedték Bjergsent játszani az Ultimate Crown-versenyen. Emellett zárójelben még odaszúrt a ligának, amely végül a büntetést eredményezte. DL-nek elvették azt a jogát a következő hétvégére, hogy párhuzamosan közvetítse az LCS-meccseket.

Akkor most haldoklik az LCS, vagy Doublelift állított valótlant?

A streamer nyilvánosan "bocsánatot kért" a Riot Gamestől, rosszul fogalmazott. Nem haldoklik az LCS, sőt inkább "erősödik", jegyezte meg DL szarkasztikusan. Majd a végén még egy szerkesztett nézettségi képpel is alátámasztotta, hogy igazából neki van igaza.

Próbálta elviccelni a dolgokat a lövész, de már a második büntetését kapta azért, mert olyan dolgot tett, amit nem nézett jó szemmel az észak-amerikai LoL-liga.

A cringe-faktort a maximumra pörgette, a nézők megőrültek ezért a reakcióért, azonban azt nem veheti félvállról a veterán, hogy rengeteget köszönhet a Riotnak. Jelenleg az egyik legnagyobb influencernek számít a League of Legends-közösségben, aki folyamatosan kapcsolatban van az LCS-szel. Ha ebben a stílusban folytatja a kritikák megfogalmazását, akkor előbb-utóbb eljöhet majd az a pillanat, hogy az amerikai játékos és a Riot Games között minden komolyabb együttműködés megszakad.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted eljön majd az a pillanat, hogy Doubleliftet minden riotos eseményről kitiltják?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.