Sajnos hiába várunk a Bloodborne remastered kiadásra

Sajnos hiába várunk a Bloodborne remastered kiadásra

A rajongók évek óta várják már a játék ezen változatát, egy újságíró szerint azonban felesleges reménykedni ebben.

Pénzügyi, illetve kritikai szempontból is hatalmas sikernek bizonyult a FromSoftware legújabb Souls-like akciójátéka, az Elden Ring – melyet a Trónok harca-könyvsorozat írójával, George R. R. Martinnal közösen készítettek –, nagyon sok játékost, köztük speedrunnereket is bevonzott már a játék, amely lassan az első DLC-t is megkaphatja. Több rajongó viszont a fejlesztőgárdától nem ennek kapcsán vár híreket, hanem a Bloodborne című, 2015-ben megjelent, szintén akció-szerepjátékról.

A PS4-es, 2015-ben a The Game Awards-gálán a Legjobb játék kategóriába jelölt program esetében – melynek társasjátékos változata is elérhető – ugyanis azt kérik a játékosok, hogy készítsenek a fejlesztők egy remaster változatot hozzá. Annyira szeretnék ezt, hogy többen komolyan is vettek egy megalapozatlan pletykát a 2022-es Sony State of Play-t megelőzően, arról azonban kiderült, hogy csak trollkodásról van szó. A Bloomberg újságírója, Jason Schreier szerint azonban felesleges reménykedni.

Amikor ugyanis feltették neki azt a kérdést, hogy mikor szivárogtat ki információkat a Bloodborne remasterről, erre röviden, de nagyon konkrétan csak azt válaszolta:

„Nem lehet kiszivárogtatni azt, ami nem létezik."

Ez nem jelenti azt, hogy a játék sose fog remastert kapni, Schreier szavai alapján azonban úgy tűnik, ez nem a közeljövőben fog megtörténni. A Bloodborne 2015 márciusában jelent meg kizárólag PS4-re, és ugyanezen év szeptemberéig kétmillió példányt értékesítettek belőle.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülnél neki, ha remaster változatot kapna a Bloodborne?