Ezen a brutális járművön dolgozik a Fortnite

Ezen a brutális járművön dolgozik a Fortnite

Minden jel arra utal, hogy egy újabb robot van készülőben.

Több tucat járművel találkozhattunk már a játékban, de van pár, amelyek örök nyomot hagytak az emlékezetünkben. Néha az Epic Games irreálisan erős tárgyakat ad hozzá a Fortnite-hoz, amelyek teljesen felborítják a szigeten uralkodó egyensúlyt. 

Ilyen szerkezet volt a 10.00-ás frissítéssel be, a 11.00-ás frissítéssel pedig kikerült B.R.U.T.E is, amely visszatérhet a legújabb szivárogtatások alapján. 

HYPEX – a közismert leaker – tette közzé a hírt, hogy egy „PlateHawk" nevezetű járművön dolgozik az Epic, amely a B.R.U.T.E-hoz hasonlóan ülésekkel, kétféle fegyverrel, sprinteléssel és emote-olási lehetőséggel fog rendelkezni. Ebből adódik, hogy ez szintén egy robot lesz, amelyet szabadon irányíthat a használója. Remélhetőleg a készítői gondolnak a gyenge pontokra, hogy a kiiktatásuk ne jelentsen megugorhatatlan feladatot.

A múltban olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint Transformers együttműködés várható. HYPEX nem tartja kizártnak, hogy az új robot ennek a crossovernek a részeként válik elérhetővé a jövőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz, hogy visszatérhet a B.R.U.T.E?

  • 29 %
  • 50 %
  • 21 %