Fortnite: Újabb Arcane: League of Legends karakter jön

Fortnite: Újabb Arcane: League of Legends karakter jön

A sorozat egyik igazán fontos szereplője érkezik.

A League of Legends már több mint tíz éve az egyik legnépszerűbb számítógépes játék és ez valószínűleg a közeljövőben sem fog változni. A Riot Games tavaly év végén bemutatott sorozata – az Arcane –, amely a LoL univerzumában játszódik kiválóra sikeredett, és szintén hatalmas sikereket ért el. Sokunk örömére az Epic Games velük is együttműködésbe lépett, így a Fortnite és a League of Legends világa részben összeért.

Tavaly novemberben érkezett meg az Item Shopba a sorozat egyik főszereplője – Jinx –, majd pár hónappal később a testvére – Vi. A legújabb szivárogtatások szerint hamarosan további karakterekkel találkozhatunk az Arcane-ből.

Számos forrás arról számolt be, hogy a közeljövőben megvásárolhatóvá válik Mel, aki szintén fontos szerepet tölt be a széria történetében. Vele kapcsolatban az az érdekesség, hogy ő nem egy LoL karakter, hanem a sorozatban találkozhattunk vele először. Lehetséges, hogy Mel mellett további szereplők is jönnek majd a crossover alkalmával, de erről még nem érkeztek leakek.

Ezeknek az információknak a birtokában már nem csak a Dragon Ball kollaborációt várhatjuk – amely csak augusztusban lesz –, hanem egy jóval közelebbi, de hasonlóan izgalmas együttműködést is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyiket várod jobban?

  • 80 %
  • 20 %