Így játssz ingyenesen a Strayjel

Így játssz ingyenesen a Strayjel

A PlayStation Plus hétnapos próbaverziót kínál az Extra és Prémium szintekhez.

Óriási népszerűségnek örvend a Stray, aminek tesztjéről mi is írtunk. A Steames wishlistek élén szerepelt sokaknál ez a cicás kalandjáték, amelyet most ingyen is kipróbálhatunk. Érdekesség, hogy a főszereplő macska, Murtaugh maga is kóbor cica volt, amíg a fejlesztők örökbe nem fogadták. Van lehetőség arra, hogy öt dollárért jótékonysággal is szert tegyél a címre, de a Sony limitált ideig ingyen is elérhetővé tette a játékosok számára.

Ugyanis a PlayStation egy új hétnapos próbaverzióval bővítette a PS Plus-t. Az új próbaverzióval a felhasználók egy héten át használhatják a PS Plus Extra vagy Prémium szintjét, valamint a két szinthez tartozó összes játékot és áruházi kedvezményt. Azonban arra fontos figyelni, hogy ez nem éppen egy hagyományos próbaverzió. Ahelyett, hogy egy teljesen ingyenes időszakra jelentkeznél, a PS Plus havi, három hónapos vagy éves csomagjára kell feliratkoznod, mielőtt felajánlják a lehetőséget, hogy hét napot ingyen kapj, mielőtt fizetni kezdesz, bármelyik modellt is választottad.

Szerencsére azonban a PS Plus Extra vagy Premium előfizetést ténylegesen lemondhatod, mielőtt a próbaidőszak véget érne, és a szerződés teljes egészében megkezdődne. Ezért, bár elsőre úgy tűnik, hogy nem tudod lemondani, valójában kihasználhatod az új próbaidőszak előnyeit, és egyetlen forintot sem kell fizetned. Ráadásul az új próbaverzió nem érhető el azok számára, akik már tagjai a PS Plus előfizetési szolgáltatásnak bármelyik szinten. Ez egy vadonatúj kezdeményezés, amely csak az új PS Plus játékosok számára érhető el.

Ez egy elég jó időpont arra, hogy csatlakozz az előfizetéses szolgáltatáshoz, hiszen a már ismert, könnyen elérhető játékok mellett még ebben a hónapban a Final Fantasy 7 Remake Intergrade és a Marvel's Avengers is csatlakozik a könyvtárhoz. Ha ez nem lenne elég jó, a Stray című macskás kalandjáték ma debütál a szolgáltatáson keresztül, így az új próbaverzióval gyakorlatilag ingyen kipróbálhatod. Megéri élni a lehetőséggel, amennyiben rajta van a te kívánságlistádon is!

Neked van már PS Plusod?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked a kívánságlistádon van a Stray?

  • 45 %
  • 55 %
Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.