Hatalmas öngólt lőtt az EA, rájuk zúdult a népharag

Hatalmas öngólt lőtt az EA, rájuk zúdult a népharag

Szép volt EA, ha rombolni akarjátok a közösséget, akkor jó úton jártok.

Mindenkinek megvannak a kedvenc kiadói és fejlesztői, ez természetes. Ahogy az is, hogy mindenkinek vannak olyan csapatok, melyek egyszerűen nem szimpatikusak. Az már kevésbé természetes, hogy az EA utóbbi kategóriát hosszú évek óta elhódítja. Néha már olyan érzésünk van, mintha direkt maguk ellen hangolnák a saját közönségüket. Most is ez a helyzet, csúnya öngólt lőttek Twitteren.

Nem szeretnénk az EA szavait használni, akik Tweetjükkel arra utaltak, hogy hiába vonzó valaki, ha egyszer a singleplayer játékokat szereti. Egy baj van csak ezzel - még akkor is ha poén akart lenni - hogy maga az EA is számos singleplayer játékot készít.

Ez persze azonnal kivívta a játékosok ellenszenvét és persze a saját munkatársaikét is. Érdemes végigolvasni a bejegyzés alatti válaszokat, a Bioware-től kezdve, a Respawn Entertainment munkatársain át, egészen a Visceral Games volt alkalmazottjaiig, mindenki erősen elítéli az EA ezen ócska és sértő viccét. De persze azt sem értik, hogy ezt miért gondolták jónak, miért akarnak beszólni a saját játékaiknak is?

It takes two, A way out, Star Wars Jedi: Fallen Order, a Need for Speed széria. Csak néhány az EA fantasztikus singleplayer játékai közül, melyek most úgy tűnik, hogy maga a cég sem becsül meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!