Riport: Újabb játékos távozhat a G2-tól

Riport: Újabb játékos távozhat a G2-tól

Aleksibhez hasonlóan átigazolási listára kerülhetett a G2 francia játékosa.

A G2 megengedte JACKZ-nek, hogy a szervezeten kívül keressen magának helyet, ezzel mintegy átigazolási listára került a 1pv.fr riportja szerint. A források alapján ez azt jelentheti, hogy a G2 nem fogja játszatni őt a nyári szünet után, ha találnak a helyére mást.

A hétvégén Aleksib, a csapat irányítója jelentett be hasonlót, tehát már két kiadó helye is lehet a G2-nak a kezdőben. Egyelőre azért csak „lehet”, mert a különböző források nem biztosak abban, hogy ténylegesen a kispadra is kerültek a játékosok, miközben új opciókat keres a G2. A HLTV szerint Aleksib még akár vissza is térhet a kezdőbe, ha nem találnak a helyére mást.

JACKZ még 2018-ban igazolt a G2-hoz, az akkor még shox nevével fémjelzett francia felállásba. Egy évvel később a szervezet nemzetközire váltott nexa és huNter- beszerzésével, 2020 végén JACKZ a kispadra került rövid ideig NiKo leigazolása után. 2021 tavaszán KennyS helyén térhetett vissza a kezdőbe, melynek azóta is tagja volt.

Tavaly szinte minden kiemelt LAN döntőjébe bejutott a G2, viszont sem a bajnoki címek, sem a pályagyőzelmek nem jöttek a tornák utolsó szakaszában a NAVI ellen. 2022-re az újjáépítés után is megtartották a JACKZ-et a kezdőben, gyakran hivatkozva a szerveren kívüli szerepére, pozitív személyiségére. De a nagy tervek, valamint m0NESY, Aleksib és XTQZZZ leigazolása ellenére a csapat egyre inkább visszaesett a mezőnyben idén, Köln után a cserék elkerülhetetlenné váltak.

A G2 csapata

Audric JACKZ⁠” Jug
Nemanja huNter-⁠ Kovač
Nikola NiKo⁠” Kovač
Ilya m0NESY⁠” Osipov
Aleksi Aleksib⁠” Virolainen

François AMANEK⁠ Delaunay (kispad)

Rémy XTQZZZ⁠” Quoniam (edző)

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!