Fortnite: A mi szavazatunkon múlik, hogy mely épületek jelennek meg Tilted Towersben

Fortnite: A mi szavazatunkon múlik, hogy mely épületek jelennek meg Tilted Towersben

A The Block 2.0 projekt a végéhez közelít.

A The Block első verziója Season 7-ben került be a Fortnite-ba, és lehetőséget biztosított az alkotók számára, hogy az építményeik a Battle Royale szigetén is megjelenjenek. Ez egy folyamatosan változó terület volt, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb kreálmányok között farmolhattunk, és harcolhattunk. Ekkor az Epic Games kezében volt a döntés, hogy mely tartalomgyártók területét tartja méltónak arra, hogy korlátozott ideig mindenki számára elérhetővé tegye.

Chapter 3 Season 3-ban jelentették be a The Block 2.0-át, aminek a keretében az ismét részben lerombolódott Tilted Towers három épületét kell rekreálni. Ebben bárki részt vehetett, és megépíthette a saját verzióját a Creative-ban, amelyek közül végre kikerültek a legjobbak, de most az Epic helyett a mi kezünkben a végső döntés. 

A résztvevők három régebbi épület – The Restaurant, The Apartments és a The Shops – újragondolása, és megalkotása közül választhattak. Mind a három témából három – azaz összesen kilenc – versenyző jutott be a végső szavazós fázisba. Ezeket az alábbi galériában tekinthetitek meg.

Benmac - The Block 2.0 Ben’s Restaurant  5043-6143-9582

A galériáért kattints a képre!

A szavazatainkat az aranyrudak segítségével adhatjuk le a szigeten a mai naptól egészen augusztus 9-ig. Jó látni, hogy az Epic Games egyre inkább arra törekszik, hogy bevonja a játékosokat a döntéshozatali folyamatokba, ezáltal pedig még inkább magunkénak érezhetjük a pályát, és annak az alakulását.

Vegyétek elő az aranytartalékok és irány szavazni, hogy a számotokra legszimpatikusabb épület kerüljön be a legendásan hányattatott sorsú városba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te fogsz zavazni?

  • 44 %
  • 19 %
  • 38 %