K&H MNEB VALORANT: Majdnem, de mégsem, avagy a 2-0, az 2-0 marad

K&H MNEB VALORANT: Majdnem, de mégsem, avagy a 2-0, az 2-0 marad

Elképesztően jó Iceboxszal zárult le a tegnapi mérkőzésnap.

Még mindegyik csapatnak van esélye arra, hogy megkaparintsa a 150 000 forintos főnyereményt a Magyar Nemzeti VALORANT Kupa powered by K&H nyári minor kupáján. Két együttes azonban a lehető legközelebb került a hőn áhított célhoz, ugyanis a felső ági döntőnek a párosítása kialakult a tegnapi eredmények után. A Rapid Ninjas és az iPon Esport, vagyis a tavaszi minor kupa első két helyezettje vette eddig a legjobban az akadályokat, pályavesztés nélkül jutottak el abba a körbe, ahonnan legrosszabb esetben is a harmadik helyezettnek járó pénzösszeggel távoznak. A mai nap eldől, hogy melyik két ötös búcsúzik először a küzdelmektől, ugyanis következnek az alsó ági szakasz első Bo3-as szériái. Az élő közvetítést megtaláljátok az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1 YouTube-on és az Esport1.hu oldalán!

Team Plague vs Rapid Ninjas (0-2)

Mint forró kés a vajon, úgy gázolt át ellenfelén a (giga)Chadi vezette Rapid Ninjas. Ascenten 7, Havenen mindössze 4 kört engedtek ellenfeleiknek. ZoTyi kifejezetten jól játszott a vereségek ellenére is, az ő magabiztos megmozdulásaira nagy szüksége lesz a PLG-nek az alsó ági küzdelmek során. 

Békéscsabai Esport Egyesület vs iPon Esport (0-2)

Az első map után benne volt a levegőben, hogy a nyári minor kupa leggyorsabb Bo3-as szériájának lehettek szem- és fültanúi, azonban a BEE másképp gondolta. Egy hatalmas pofon után Iceboxra összekapták magukat keycheaték, kikényszerítették a hosszabbítást a tavaszi bajnok ellen. Többször sikerült kritikus helyzetekben oldalba kapni lcdFFF-et, 2v2 és 1v1-es szituációkból jöttek ki rendre jobbak a békéscsabaiak. Végül hiába kerültek meccspontra JIBék, a legfontosabb pillanatokban nem hibáztak az iPonosok, így egy elképesztően izgalmas, a végletekig kiélezett visszavágó után ők jutottak a felső ági fináléba, ahol újra lejátszhatják a tavaszi nagydöntőt.

Mai nap menetrendje

A túlélés a tétje mindkét szériának, ugyanis a vesztesekkel nem találkoztok a további párharcokban. Mind a négy együttes mutatott remek játékokat, így igazán parázs ütközetekre lehet számítani.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik két csapat esik ki elsőként a nyári minor kupáról?