Riport: Eljárta utolsó táncát fnx, új játékost igazolhat az Imperial

Riport: Eljárta utolsó táncát fnx, új játékost igazolhat az Imperial

Az MIBR egyik játékosát szemelte ki magának az Imperial fnx helyére, de állítólag kemény tárgyalások várhatóak a két fél között.

Cserére készülhet az Imperial, miután a Draft5.gg brazil lap fnx távozásáról írt és a játékos egy sejtelmes F-betűvel tudatta, hogy véget ért az utolsó tánca FalleNékkel. A Dust2.com.br riportja szerint a legendás brazil helyét az MIBR-ban játszó chelo veheti át a kezdőben. A lap viszont kemény tárgyalásokról ír, állítólag az MIBR csak nagyon jó fizettség ellenében engedné el a játékost.

A riportok szerint felmerült chelon kívül biguzera, Lucaozy és JOTA neve is mint lehetséges cserék, de jelen állás szerint esélytelen, hogy közülük kerüljön ki a befutó. Az Imperial egyelőre nem erősítette meg fnx távozását. A döntés nem meglepő, hiszen a játékos kifejezetten alulteljesített az összes nemzetközi versenyen, amin a Last Dance eddig játszott. Ennek megfelelően az eredmények is gyengék voltak, legjobb helyezésük egy top 11 volt a Majorön, ezen kívül mindenhol az utolsó helyen vagy annak közelében estek ki.

FalleN, fer és fnx projektje nagy pénzügyi sikernek bizonyult a teljesítmény ellenére is. De fnx személyében az egyik legnépszerűbb játékosuk távozhat, ami kihatással lehet a merchandise eladásokra. Az Imperialnak viszont más miatt is fő a feje jelenleg, nemrég egy brazil munkaügyi bíró 74 ezer dolláros kártérítésre ítélte a szervezetet egy játékosuk halálával kapcsolatban.

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!