Fortnite: Elkezdődött a nyári esemény, ahol sok ingyenes itemmel találkozhatunk

Fortnite: Elkezdődött a nyári esemény, ahol sok ingyenes itemmel találkozhatunk

Kezdetét vette a várva várt event.

A Fortnite híres a jó eseményeiről amikbe gyakran közel annyi energiát fektet mint egy új seasonbe. Hetek óta érkeztek a szivárogtatások a közelgő nyári rendezvényről amelyekből tudni lehetett, hogy most is elárasztják a játékot különböző kiváló tartalmakkal, így téve izgalmassá ezt az időszakot.

A tegnapi nap folyamán elkezdődött az event, aminek a keretében megérkeztek a küldetések, visszakerültek bizonyos tárgyak, és megszerezhetünk számos ingyenes kozmetikai elemet.

A különleges feladatok teljesítésével az XP-n felül hozzájuthattok az Ice-Blasted Snow Crunchem Back Blinghez négy különböző kinézetben, valamint a No Sweatin’ Lobby Trackhez – az alábbi képen láthatók. Augusztus 3-ig van időtök.

További három tárgyat kaptok, ha teljesítetek a No Sweat küldetéseket. 3 befejezett feladat után feloldódik a fent említette back bling ötödik stílusa, 7 küldetés után a Sweaty Sailer Glider, 14 után pedig a Sweaty Rotation Emote. Erre egészen augusztus 9-ig van lehetőségetek.

Ha mindez nem lenne elég, a The Block 2.0 mellé is érkeztek feladatok, amelyek teljesítésével szintén ingyenes itemekhez juthatunk. Ha játszunk, és részt veszünk a szavazásban, akkor megkaparintjuk a Sea-Wheeeed Contrailt, a Lucky Lance Pickaxe-et és az Oro-Boris Back Bling-et.

Továbbá akik aktív előfizetői a Crew Packrnek, hozzájutnak a Ice-Blasted Snow Crunchem Back Bling-hez és annak a Cuddle Cerise változatához.

Mindenképpen használjátok ki ezt a remek alkalmat, hiszen ennyi menő és ingyenes tárgyra nagyon ritkán csapahatunk le egyszerre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Vártad a nyári eseményt?

  • 18 %
  • 0 %
  • 55 %
  • 27 %