A Sea of Thieves játékosok harmada sose látta a tengert?

A Sea of Thieves játékosok harmada sose látta a tengert?

Egy furcsa statisztikába futottak bele rajongók.

Természetesen nincs arról szó, hogy sose jártak volna a játékosok a tengeren a Sea of Thievesben, azonban az egyik legnagyobb közösségi fórumon érdekes ellentmondásra bukkant egy felhasználó.

Ugyanis felfedezték, annak ellenére, hogy 1 millió játékos érte el a végjátékot, a játékosok mindössze 67,45%-a kapta meg a „Now Bring Me The Horizon" achievementet, amely akkor oldódik fel, amikor a kalózos játék tutorialjának befejezése után először hajóra szállsz. Ez azt jelenti, hogy a játékosok harmada nem fejezte be soha a tutorialt.

Elsőre furcsának tűnhet ez a jelenség, de bőven van logikus magyarázata. A Steamen sokkal magasabb, 90% körüli azoknak a játékosoknak a száma, akik feloldották a teljesítményt, így lehetséges, hogy egy hiba okozta ezt a különleges anomáliát. Egy másik valószínű forgatókönyv szerint az emberek egyszerűen kihagyták. Beléphetsz, és azonnal csatlakozhatsz egy barátod legénységéhez anélkül, hogy teljesítenéd a tutorialt. Figyelembe véve, hogy a Sea of Thieves-t közösségi élménynek tervezték, ahol együtt játszol a barátaiddal, valószínűleg sok játékos járt így.

De az is befolyásolhatta ezeket a számokat, hogy a Sea of Thieves a Game Passon is elérhető, így valószínűleg sokan csak beléptek, majd kiléptek, ha nem tetszett nekik, következmények nélkül.

Neked megvan ez az achievement?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked megvan a Now Bring Me The Horizon achievement?

  • 22 %
  • 78 %